Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha… Čović na vlasti više od 20 godina i sada će riješavati pitanje položaja Hrvata u BiH. Šta je do sada radio?
glumio Hrvata !😜
Unistavao i pljackao Hrvate sve ove godine.Covicu mogu da zahvale za sve a i niegovom kriminalnom lobiju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Članak objavljen da bi se pljuvalo po Hrvatima. Evo ja prvi neću, em je Bajram i želim svakome sve najbolje, a druga stvar Hrvati i mi smo skoro pa isti narod, a sva sranja su produkt HDZ SDA mafije što su ko dva oka u glavi kada treba ukrasti, a za svoj interes bi zavadili ljude bez problema.
Ova dvojica ce doći glave mudžanima..... biće kmečanja
Vi opet Bevanda, Čović... Ne sporim ja da su to govna al narod nije Bevanda. Moj kum je prvi velika poštena ljudina. Pogledajt Srećka sa youtubea pomogao je pola srednje Bosne... Narod je svugdje maltene isti osim 5-10% fašista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je Covica za dozivotnog predsjednika ako odmah udjemo u EU.
ma ovo je laž.
Manjine niko neće dirati. Ima ih jedva 3% i nikome nisu interesantni.
Mnogo ste jaki
Kad se toliko brinete preselite ih kod sebe svakako ih je malo ostalo , svi su preselili u Zagreb
ko o čemu baba o kolačima..kupujmo domaće, ne bacajte pare koje idu dušmanima
MUPM!Ako vam ne pase polozaj pravac zagreb pa tamo trazite svoja prava.Tamo bi imali nanje prava nego u Bosni!
Vi nikad skontat da ste sad manjina 8%,zasto ne pitate za polozaj Bosnjaka u Hrvatskoj kojih ima vise nego Bosanskih Katolika ovamo.
Omladina masovno napusta Hrvatsku zbog ovih fasista a njima je vitalni nacionalni interes dezintergracija susjedne drzave i pripajanje njenih dijelova Velikohrvatskoj drzavi?! Fasizam se ponovo povampirio i nece se obuzdati dok se fasisti bioloski ne istrijebe a ideja ne proglasi teroristickom i zabrani joj se djelovanje!
IzaNaprijed,..pa borio se protiv centralizma i centra moći iz jednog mjesta (Sarajeva=SDA=Muslimana),šta vi mislite da je netko lud i ne kuži što radite od 92.,imate jasan cilj iz Islamske deklaracije,..neretva,more,Ploče(mada vam ovo zadnje više ne može proć),..bio Čović ili Perić,nebitno,s vama se mora na jedan način,hrabro i s istinom naprijed,..
Da si barem procita tu deklaraci pa ni pola jada nego ti neki hdz kreten rekao sta u njoj pise a tvoj kvocijent inteligencije je taman dovoljan da povjerujes u sve sto budale kazu.
šta je sporno istinskim štovateljima BiH i njenog Ustava koji između ostalog govori o konstitutivnosti njenih naroda,kome smeta Ustav BiH(Dayton),smeta onima koji ne žele druge i drugačije,smeta zadnjim fašistima na tlu EU,smeta Muslimanima koji sebe zovu Bosancima,Bošnjacima,Bošnjanima ili kako se dogovore da se zovu,...nemojte biti licemjeri preko načina,sve ima granice,..ali ovo što vi radite i plasirate kontra Hrvata u BiH je dno dna,..
Procitaj Ustav na engleskom koji je jedini validan! Prevod na hrvatski , prilagodjen potrebama Velikohrvatske politike mozes koristiti umjesto toaletnog papira! Nigdje se ne spominju konstitutivni nego konsinuetni narodi. Mislite svoju agrwsijubopravdali izmisljotinama i lazima? E nece moci! Vas ionako nema vise od 4% u Bosni i na sljedecem popisu cete dobiti status manjine sa istim pravima kakva imaju Bosnjaci u Hrvatskoj! I Europa se s tim slaze!
Dosadili ste, ko papagaji, trljate jedno te isto, dosta više. Svakako vas ima cca 270 hiljada, prema vašim crkvenim izvorima, u državi je to 7-8%, a držite trećinu vlasti, znači imate puno više nego što vam pripada. Kako više imate obraza, to postaje terorisanje i bezobrazluk.
Neki dan onaj obavjestajac mrtav hladan na TV rece da je dobio informaciju od jedne zapadne obavjestajne sluzbe (Britanija ili Njemacka) da u BiH ima ispod 4 % hrvata! Ostalo su sve fingirani podatci koje kadrovi HDZ lazno dostavljaju CIK-u!
Plenki sredi prvo Bošnjacima u RH predstavnika Bošnjačke manjine a ne da 5 manjina (Bih, Cg, Alb, Slo, Mkd) predstavlja jedna albanka, nije legitimni predstavnik Bošnjaka jedna albanka a tolike žrtve su Bošnjaci dali u domovinskom ratu za RH. Onda možemo pričati dalje kad budemo kao Srbi imali svog predstavnika u saboru RH.
Nema bosnjaka u Hrvatskoj…ako imaju Hrvatsko drzavljanstvo onda su Hrvati
Ovog puta iza bh Hrvata stoji evropska unija.... Ne treba nam jače
G. Plenkoviću nama u Bih najveći neprijatelj je upravo Čović Komšić je Limunada za njega