Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U autu imamo klime ovi radnici imaju samo kačkete ili zaštitni šljem.Gospodo 'razmaženi' vozite okolo i malo strpljenja i razumijevanja.
Ne sekirajte se, to ce biti expresno i u dva dana kao na ovom videu! Daj Boze da i za mjesec dana zavrse, poceli su kopati, a vjerovatno materijal nemaju organozovan pa ce to usput! https://www.youtube.com/watch?v=btOE0rcKDC0
Cuj licemjera, SDA da vlada nesto bilo bi “pruga je neisplativa, glup projekat, to niko nece koristit, usred ljetne sezone se ne radi nego van sezone, niste sposobni, uzas” a ovako “strpite se gradjani” 😂😂😂😂😂 Isto kao kad je SDA vladala pa padne prvi snijeg svi pljuvali “iznenadio ih snijeg u januaru”. Sad kad trojkase iznenadi snijeg, pisete “pa svako treba sam cistit svoju ulicu” 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka čast da smo dočekali da se uredi nakon 30 pa i više godina. Malo strpljenja,a i nije velika gužva obzirom da je sezona godišnjih odmora,samo treba pojačati rad noću,što zbog gužve što zbog radnika.
Odlican projekat Adija Kalema SDA ministra, samo nek se radi.
goo nagledali smo se mi njihovih projekata i 3d animacija....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vggggggggg
samo lud i mahnit u jeku sezone radi ovo
Zasto se radovi ne izvode po noci? Bit ce lakse i radnicima i gradjanima
Da se ovo nije pokrenulo , bio bi ključ u bravu što se tiče gras-a.
Hajmo gospodo po principu "jedan auto/jedna osoba" malo na bicikl, romobil, busom...jeftinije je, a i zdravije.
Kod nas cim se nesto pocne raditi odmah guzve
Zavrsite to dole dok ne dodjem 😄
uraditi se treba i mora, i ja sam vozač ali zbog nas se i radi to, puna podrška.
zašto nije rađeno u aprilu ili oktobru kad su gužve manje?
Moglo je i noću i vikendom.
Ovo je terorisanje pravo, hem gradjana, vozaca, a najgore za ove radnike koji rade na ovako visokim temperaturama.Zar ne mogu ovim radnicima platiti nocni rad, i da ovo rade nocu.ccccc
Genetski stočni otpad, inače poznati kao simpatizeri i članovi sda na aparatima.
@azurna.obala a morali se ako si vec na godisnjem odmoru bas vozati po centru grada gdje bas i ne mozes naci parking. Ah da.....treba napraviti selfi ili fotografiju pored auta i poslati rodbini i napisati im " vidi me u seheru ". Znaci parking Vrbanja,ostavis automobil i pjeske u turisticki obilazak grada ako si vec na odmoru.
Kardelj To je pravi odgovor👍👋
Nista vam ne odgovara. Ljeti- turisticka sezona. Jesen- krenula skola. Zima- hladno i snjegovi. Malo se strpite, gotova je raskrsnica za 7 dana. Ovom narodu ni dragi Allah vise ne moze ugoditi. Toliko ste ogroceni postali svojom nesposobnoscu i prodanim dusama za kilu kocke i kafe pa vam vise nista ne valja.
Sretno!