Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukoju postaviti u ustavni sud je isto kao kad bi čovjeka povezanim sa kartelom i kupljenom diplomom postavili na poziciju MVP.
Vukoja je kupio diplomu na poslijeratnom mostarskom sveučilištu 1998e u zlatno doba divljeg zapada. Položio državne ispite 10 godina poslije - i to je materijal za ustavni sud??? Zahvalite izdajnicima koji će danas doći ruku jer su im gazde iz zagreba to naredile - osušile im se ruke da Bog da.
Također Vukoja ne govori niti jedan strani jezik. Kako bi on komunicirao sa troje stranih sudija? Tečnim hrvatskim možda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce bit rijeci o konakovicu sto je pisao deutsche zeitung ili je maler zablatio
sramota
Da vidimo ove iz SDP koliko će poslušati Predsjednika. Kako će glasati "hadžijin" sin i ovi što su po džamijskim dvorištima sakupljali glasove? Hoće li im biti slađi novac "od bijelog praha" ili će imati svoje JA. Ahhh, kakvo njihovo JA kad su ga izgubili na formiranju Vlade, nažalost! Niti stida niti savjesti!!
Eto, mogla je biografija i slika kandidata do sada da se da.
Upitajte Damira Mašića i milicajca, oni znaju
Ljudi to bi značilo ostvarenje ,,PRESUDJENIH UZP CILJEVA,,sto znaci nove sukobe pa čak i rat
SDP ce se sama sahranit ovim izborom
Kunem se praznim njivama da ce Vukoja bit izabran dok je nas trojke. NIKSIC
Covic je siguran u izbor zato sto ima dokaze narkokartela ko je umijesan itd.
Od danas se zvanično zove Dinko umjesto Dino
DF i SDA, napustite sjednicu pa nek ustašhe i trojaneri usvajaju ako mogu.
Vukoja ispunjava vise uslova bar imanok skolunu odnosu na rstnu srednju skole kartel zanatlije
NIKSIC = FORTO = V U K O J A KONAKOVIC =
Begajetu i Adisu istjerati iz SDA jer kad treba da se odbrani Drzava od kontrole HDZa one imaju precih stvari a plata ide li ide.Da mogu na 100 bi funkcija da uzimaju lovu a nisubsposobne ni za jednu
Vukoju treba postaviti u NiP sa crnom kravatom.