Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve prema Ustavu, Dejtonu i specijalnim i paralelnim vezama. Ja se ne siecam da je iko ikad nakon rata osporavao da ce biti takvih veza.
Veliku problem je u tome izgleda sto je Bosnjacima neko pogresno interpretirao dejtonsku BiH 90-tih pa ni ne znaju sta su potpisali izgleda.
Bošnjaci su potpisali uspostavljanje manjeg entiteta , bosanske verzije Nagorno-Karabakha. Vidjet ćemo koliko će trajati.
Pa bolje da dolaze komšije iz Srbije da finansiraju gradnju hidroelektrane, nego da dodju neki pustinjski kozohebi da finanrisraju gradnju islamskog centra.
Sta država Bosna i Hercegovina i ja kao njen državljanin imam od te hidroelektrane? Barem neka priznaju suverenitet Bosne i Hercegovine i neka formalno ju uključe u gradnju ja ću im čestitat na tome a ovako smatram da je ovo samo provokacija i da Bog da je nikad ne napravili
Hvala glupom Aliji.Ovaj film je serijski od jedno 10 000 epizoda, a glupson sin Bake pise scenario za narednih 10 000. Bosnjaci zasadite njivu kokica i gledajte epizode ovog serijala i sa vasim pra-pra- pra unucima.
Srbija ima novac, a BiH nema i ovo je projekat od interesa za sve narode regiona. Od njega će se puniti budžet i Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, kao i Srbije.
Danas se obiljezava dan borbe protiv homofobije transfobije i naravno misle neki da je Ana dosla zbog ekonomije ...ma jok lgbt ju pozvali zvanicno cemu i ona pripada ...ova srbadija umislila dosla radi nake foce ...
Koliko se moze vidjeti jedno pricate a drugo radite. Pa kad postujete suverinitet Bisne i Hercegovine i kao drzavu gdje je tu zastava Bisne nesto zacudo nemaje ???? I kome vi suplju prosipate
Genocidna stoka.
Ovaj Viskovic sa dna kace!!!
Pogledaj ovo kao da Moamer Gadafi dolazi u posjetu, a ne neka lezba iz komsiluka HAHAHAHAHHAHA
Trebali ste staviti zastavu Izraela kad vec niste drzavnu koji vam ga suknu priznajuci Kosovo na sva usta a Srbija se klela u Izrael ...polako nemojte likovati u narednom periodu ce vam sve prisjesti na kvadrat samo lagano..
Ovi baš kreuli u realizaciju odcjepljena RS-a podpomognuti Vučićevom politikom. Došli u BiH a nigdje državne zastave. Toliko o Vučićevom poštivanju BiH.
Skup genocidasa
prelepo 🇧🇦❤
Uzimaju bez ispaljenog metka teritorij,a sve na konto vakcina jer bošnjo je glup insan.
Nije na konto vakcina, vec na konto Dejtonskog sporazuma u kojem pise da ovo sto danas gledas MOZE i po zakonu je... Dzaba nam je sad laprdat, sve je po ustavu...
Poklonite se žrvtvama rata u FOČI, trazite oprost od silovanih zena.
alaj nas Ano andri
Govna dodzu u drugu drzavu i provociraju jer nisu pravedno kaznjeni za etnicka ciscenja,ratne zlocine ,genocid prekopavanje grobnica ,vezanja zicom i streljanja civila
Budalo glupa još ne svaćaš da je to njihova država.