Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači superćelijske oluje, to svi kontamo sad jelde... najnormalnije.. a juče čuli taj izraz..
jucer je i izmisljen...
A šta su do sada bile ljetnje oluje i grmljavine ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima nas otpornih na propagandu, nismo se fajzerovali jer je sve bila prevara koja je vidi čuda stala prvom granatom ispaljenom 24.2.2022. Sve prevara do prevare za neuke i plitke umove.
Jest dvije godine vladao teror oko tih vakcina... virus nestade preko noci naprasno.
bošnjak sjedi u svojoj avliji. oluje šibaju, tornado udara, poplave, vrućine, suše...kaže bošnjak ma to je normalno ba i mudro povuče svoju šišu
Sve ovo se dešavalo i prije, samo su ove vijesti malo kasnile, pošto tada nije bilo tehnologije kao sada i nije se pridavala neka medijska pažnja kao sada. Slučajno ili ne!?
Priroda nasmrkala previse heroina , ko i ajkule pa dere svaki dan Il sto bi rekli ezotericari previse negativne energije medzu ljudima pa mora da explodira!
Etooo hinnnnnn Sve anamoni...
Ovi novinari cudna neka sorta.Zeljni senzacija,crne hronike,problema,teorija zavjera..Pitam se ima li i jedan novinar profesionalac,nepristrasan,objektivan?Ja mislim da takav ne postoji.Svi rade za nekog ili nesto.
Zehrudineeeee al nas tornadiraaaa
Sve zbog gay parade
hahahahahahahahaha poceli su srat s ovim preuvelicavanjima, isto kao i za kuronu kad je bila hhahahaah
Daj ljudi sta panicite bezveze to malo naislo nevreme idem ja leci🥱
cuj pocelo, na sjeveru BIH se tri dana ne smiruje...ili klix smatra d je BIH uzi centar sarajeva
Zehrudineeee
HARPOM ga Fuade
Nepismenijeg naroda a da se voli više nekome drugom narugati i ismijati kao na balkanu, na svijetu nema.
san razuma stvara cudovista u glavi. ljepse je vjerovati da postoji neka agenda i zavjera nego suociti se s cinjenicama.
To je nepravda. Nekome more/okean i tornada, a nekome samo tornada
😆😆😅😂 Kakvi mulci ...