Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SFRJ je Tuzlu iz*ebala k'o stoku. Već treća generacija Tuzlaka se truje otrovnom industrijskom zaostavštinom a nikada od toga ni dinara ni marke koristi. Sve pare otišle u Beograd / Sarajevo. Kada su Japanci gradili HAK, govorili su da je šteta što je glavni grad tako blizu.
@OkrutniHamo hate vise recite sta vam je Sarajevo “otelo” pa da vam vratimo. Klasicna seljoberska prica.
Kompleks glavnog grada
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljudi lezerno zakopali 1000m2 kancerogenog materijala, spakovali se i otisli. Ko god je iz Tuzle zna koliko je to podrucje oko HAK-a otrovno, tu i korov jedva raste
u tuzli bukv mozes bombu zakopat nece niko a
Jesul ovo majketi kopali živu u metalnim bačvama.
Od zaštitne opreme imaju maske i krenuli da mjere radioaktivnost?! Svako živ zacementira tu šljaku, jer je izuzetno opasna po život i zdravlje čovjeka, životinja, a tlo trajno zagadjeno, a ove nesrećnike poslali da čeprkaju pi tome. Ovdje tačno niko nije normalan!
Ima i prsluk
Cjeli region spaljuje odpsd u cementari Lukavac od medicinskog , hemiskog do običnog odpada... Operes auto u jutro ti po autu sloj crnog pepela. Prozore na stanovima vise i neperemo nema fajde svako jutro ribat masnocu i crnilo... Zdravlje lukavcana je koda smo stanovnici Marsa. Pa ni Korona nije uspjela uzeti maha u Lukavcu koliko je spaljeno lijekova i svega nesto je i Koronu ubilo.... Zrak normalno smrdi.Kazem normalno jer ne znamo za drugaci...
Hadzibajric u komisije za tehnicke preglede poziva samo strucna lica sa boravistem u opcini Stari Grad, tj. glasace. Ima li ko da tom m*** kaze i dokaze da mu Opcina nije privatna prcija?
Hemijski otpad treba ukopati duboko u neku planinu kao Amerikanci sto su uradili!
Što se ne piše o tzv. Seb. i respiratorima više? Jel vam to El Bake bacio Non paper u oči?
Ovo je baš za one jugonostalgičare... " svi su radili, išli u odmarališta na more, dobiješ stan, školovanje besplatno..."
zato sada današnji nostalgičari mogu sanjati to što smo mi imali u Yugi prije 50 godina.
Priča o dobrom životu u Jugoslaviji je laž. Najbolja auta su nam bila Zastavino smeće, stambeni krediti nisu postojali, jedno vrijeme nema goriva, onda nema kafe. Živilo se "solidno" kratko vrijeme 70ih kad je Jugoslavija uzela kredite. Vrijeme da isprdci prestanu sanjati Jugoslaviju kao nekakvu utopiju.
To su tzv industrijski giganti u bivšoj Jugi. Što god je normalan svijet odbacivao kao vrlo opasno za život i okoliš završavalo je u Jugoslaviji, a pretežno u BH gradovima sa muslimanskim većinskim stanovništvom. Krezube ovce radiše, trovaše se, umiraše od kancera, a otrov zakopavaše da im i deseto koljeno osjeti posljedice. I opet kažu Juga, Tito, Giganti, a patika sebi harnih za platu nisu mogli da kupe. Ej moje Bošnje glupe
Tada to niko nije odbacivao, pratli su ostale. Ali su u jednom trenutku shvatili da su termoelektrane smeće i danas npr. Poljska i Njemačka koje su ih imale na stotine su ih skoro sve zatvorile, a kod nas koruptivna vlast “obnavlja” blok 7 i pali radioaktivni materijal. Jugoslavija nikad sebi ne bi dozvolila da joj milionima podmićeni idioti daju Kinezima da joj “pomažu” oko TE, već bi ih zatvarale kao svugdje u razvijenom svijetu, jer su najveći zagadjivači.
Tuzla je ekvivalent Černobila u bivšoj Jugoslaviji. :(
Pustite to, kao i radioaktivnost na Stupu u Sarajevu. Trgovska gora je najveći problem, iako još nije niti napravljena.
Černobil
iz jedne rupe u drugu...ne diraj ništa, tu je već 30 godina...
JOJ NAZOVI NOVINARA. NAPISAO CIJELI CLANAK, A NIJE KO JE TO ZAKOPAO DA MU SE POSALJE MILIONSKA KAZNA I TROSKOVI CISCENJA?