Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo prejako. Tako brzo ide ovo sa Batkom (ne branim ga) a vamo oko respiratora nema nista 6 mjeseci. "Svi smo jednaki, samo su neki jednakiji od drugih."
Buraz da li uopstw citas sta pise pa bolan nije ovo sudjenje nego rociste o pritvoru da li ce ici pod istragu ili samo mjere zabrane tito te ebo retardirani
@kendjo.vandjo Ne ide ništa brzo, čitao sam članke o njegovim prevarama žiranata i dužnika ima 7-8 godina i onda se čudio sve vrijeme kako je čovjek na slobodi poslije toga. Ne može se njegova krivica razvodnjavati pričom kako i "vlast" krade. Da, krade, ali to je druga tema.
Ne možete pohapsiti sve , doči će drugi voditelj koji će govoriti o kriminalu ovih na vlasti. Nešto ste ubrzali sa Batkom , niko nije zaboravio respiratore i seljačića frljoku.
Batko moj ima jedna greska u tvom zivotu nemas politicku stranku iza ledja ljudi kradu milione i nisu odgovarali sekunde ili mozda si trebo pocet uzgajati ili otkupljivati maline
Vidi mu face hahahahahaha
Kanton Sa je "Sodoma i Gomora" / nema postenog od 6 do 86 /
izrdzi rodjace! sramota je sta ti rade!
Samo je potrebno da javnost zna odgovor na sljedece pitanje. Da li se Batko ugradio u novac od donacija ili je ova tuzba pitanje finansijske malverzacije koju radi svaka druga privatna firma u BiH. U prvom slucaju haram mu bilo, a u drugom podrska.
VIDEO ROCISTA: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/2020/10/pocelo-rociste-za-odreenje-pritvora.html
VIDEO ROCISTA: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/2020/10/pocelo-rociste-za-odreenje-pritvora.html
VIDEO ROCISTA: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/2020/10/pocelo-rociste-za-odreenje-pritvora.html
VIDEO ROCISTA: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/2020/10/pocelo-rociste-za-odreenje-pritvora.html
Nađen novi slučaj da se skrene pažnja sa respiratora
Davno je to počelo, Ovo sad je samo vrh ledenog brijega. A nije da se nije pisalo, bilo je članaka i u Danima i drugdje https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/batko-se-i-ranije-suocaovao-sa-teskim-optuzbama-za-prevaru-i-manipulacije-od-varanja-ziranata-do-neotplacenih-kredita-598819
Prvo i prvo nemoguće da je ne tako davno bio dužan kamatarima, pa su mu ti kamatari halalili kamatu, i sad najednom 600k ima odnekud. Nije problem što ga procesuiraju, nego što druge ne procesuiraju. Čitam vaše komentare i mislim se nije vama što oni kradu neg što vi ne kradete. Baš smo postali lopovski narod.
postoji batko monstrum koji se isetao iz spuza kao iz restorana.cela zatvorska smena je bila u kombinaciji.to je mogao da naredi samo milo djukanovic a vi takvog coveka podrzavate.sramota
Crni Camile sta uradi ne moze ti ni Pipa sad pomoci
,,Da je raspolagao kreditima u ime firme "City - Otvorena mreža" iz Sarajeva,,, ??? A ko je trebao raspolagati , je li Fadil Novalić ?? Njegova firma , njegov kredit.