Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno, svaka čast načelniku. Krenuo je dobrim putem i nastavio stopama rahmetli Čenanovića. Nermin, sve pohvale. Iskren, radan i transparentan.
UskopljeHZHB Sta ti je cudno, ima slucajeva po cukama koje su gradjene neplanski. Pa ukucaj na google pa ces vidjeti da trecina gradjana ili 560 hiljada u Beogradu nema kanalizaciju, 125 hiljada u Zagrebu nema kanalizaciju, a 60 hiljada vodu.
UskopljeHZHB citaj kad sam lose informiran https://www.google.com/amp/s/www.blic.rs/a-m-p-article%3fuuid=84321b58-80f3-4f0c-a090-661b4f9e2786&type=article&id=PULS_CMS-Article-84321b58-80f3-4f0c-a090-661b4f9e2786&gem_id=zD3glD.iI8ED_ubbOnh7FcdS7zX8bQLmzZY1_x0bPtn.Z7&tpv=MOBILE_VESTI%252FBEOGRAD&tdv=BLIC_RS%252Fblic%252Fvesti%252Fbeograd%252FART https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/60-tisuca-zagrepcana-nema-prikljucak-na-vodovod-a-placaju-najveci-prirez-1461247
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Muzure. Najbolji načelnik Ilidže svih vremena. Pozdrav iz Pejtona...
Kada ce stara zeljeznicka stanica doci na red za sanaciju?!
Konačno. Bilo je i vrijeme. Kad prolazim tim dijelom Ilidže imam osjećaj da je 1976. godina. Pored toga, svaki treći pločnik polomljen, iz svakog četvrtog izbilo korijenje. Cjelokupni dojam užasan. Vrijeme je da se to sredi, najviše zbog djece koja idu u školu i gimnaziju. Sve pohvale opštinskom timu na čelu sa Muzurom!
Zar je sad vrijeme za to da se novac baca na trgove i mijenjanje ploca i staza? 😳 I ova predizborna kampanja ce biti beskrupulozna i bezobzirna, ocito. 😏
Vidi botova sto se bune... Mora da ste na budzetu 😁😁😁
ilidža ima najodvratniji ulaz u centar općine što more bit, tržni centar sa svijetlećom reklamom na rondou, e taj koji je to napravio možda nije ratni al zločinac jest
Valja pomesti ogromno smeće koje je SDA ostavljala na sve strane, decenijama...
hoceli biti bazen za kupanje
Bravo nacelnice jos struja i komunalije da se rijese u nekim mjestima i to bi bilo odlicno.21 vijek zalosno da neki nemaju struju i vodu,naravno to si ti sve zatekao ali idemo jako i samo djela.Svaka cast
Dosada nije imao moj glas i podršku, od sada ima ! Stojcevac, Ilidža, sve se uređuje kako je I obećao..čestitke načelniče!
S obzirom da načelnik navodno podržava mlade Ilidžance, zar nije logičnije bilo objaviti javni konkurs za izradu ovakvog idejnog projekta namijenjenog za mlade s prostora Ilidže (a i šire), čime bi se pokazalo umijeće mladih i perspektivnih ljudi, a i načelnikova podrška istih.
jao gdje ce sad divljaci da ne kazem seljacci da odsjedaju ? au ovo je seljakocid
Extra
Pricajte vi o Ilidzi sta hocete, al Ilidza se posteno gradi.
E sad zamislite da su Fikret Prevljak i SDA pobijedili umjesto Muzura 🤣🤣🤣
Više su ovi uradili za godinu dana nego SDA za 25 godina...
Memić i njegova familija se ne bi s tim složili - zaimalo se, puno se uradilo.... sreća pa ode za ambasadora.
NAROD I PRAVDA 🇧🇦🤜🤛💙