Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lockdown u Bosni je klasicno kupovanje vremena politicarima da nabave vakcine. Svoju nesposobnost lijece na narodu.
Cijela europa ide ka lockdownu a imaju vakcine...
Ni meni ne smeta lokdaun da su recimo nabavili te vakcine, da bar znam sto sam zatvoren, ovako, ne pije vode druze vjeruj mi, sad ili si tup pa neces da razmislis glavom ili stvarno mislis da ce ti lokdaun pomoc, evo ja na poslu, minimum 20 ljudi ce danas doci u kontakt sa mnom da li verbalno ili fizicki nije ni bitno, sta ti znaci lokdaun?
Virus koji nikad nije izolovan,uslikan!Vakcina koja je napravljena za 9 mjeseci uz sastav koji je poslovna tajna!Ista nije prošla slijed testiranja koji traje najmanje 5-9 godina.Nitko ne odgovara za nastale nuspojave.Ruski rulet je zadnja igra koju bih igrao.Primim vakcinu zdrav i umrem,tko bi se brinuo o djeci?Pfizer?
Pa da li ti mislis da vakcinisanje starih ustvari nije proces testiranja? Zar nije logicnije, ako su vakcine bas toliko ucinkovite i bez nuspojava, da se vakcinise radno sposobno stanovnistvo koje ce pokrenuti posrnule ekonomije, a samim time olaksati zivot i ostalim ljudima? Samo pitam
Evo da ne ostanes needukovani kromanjonac cijeli zivot: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7239045/ Virus je i ranije prvi put izolovan u Kini a i jos na hiljade puta kasnije. Vakcina testirana pola godine prije nego je pustena. U slucaju Pfizera smanjuje sanse smrti i tezih oblika bolesti za 95%. Sanse da se desi nuspojava su u skali 1 naprema million, a sanse smrti mnogo manje. Imas toliko mogucnosti da se edukujes, a ti svojim izborom ostajes zatucana seljacina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Problem kafica su neprijavlejni radnici i nepostovanje prava izasla iz radno-pravnog statusa. Gdje su im godisnji odmori, itd. Posaljite ih na odmor, pa teko onda na biro ako moraju. Problem su neprijavljeni radnici, jer za njih nema naknade
pametniji od federacije,kod nas nista ne radi a zapravo sve radi i opet se redovi stvaraju od supermarketa,itd.. kladionice rade,ne vidi se od dima kad se udje,bar 15 bude u prostoriji 2x2, frizerski,brijacnice,saloni ljepote rade,briju se,depiliraju,noktici rade... i hocemo napredak.. nista od tog
Dajte nekcije !!!!!!
Ko ce konobarima dati plate? Id čega će oni da hrane porodice i plaćaju račune? Zašto se ne smanje plate svim političarima za 50%?
U SRBIJI SE OD DANAS SVE OTVARA!!!!
Nema većih lešinara od novinara!!!!
Jeno pitanje,smijel se orat Traktorom
sta drugo uraditi, kad se ne znamo ponasati disciplinovano i savjesno.
Pustitw ih da sve zatvore, u oba entiteta. Sami će ukinuti mjere kada be bude prihoda. Sve će oni to fino vratiti, kao i prije. P.srat će se sami sebi u usta. Samo strpljenja.
koje vakcine ko prima vakcine u svijetu samo starije osobe od 65 god i to je smisljeno kako istrebiti tu populaciju najmanje dobija radna snaga i mladzi jer oni su potrebni da šljakaju u bih i ne trebaju vakcine nas ce vlast istrijebiti i bez vakcinisanja dobro je samo nek ne puca to je nasa parola
Interesantno,kad u našoj Federaciji uvode mjere drvlje i kamenje se baca po kriznim štabovima, U RS-u uvedu drastičnije mjere i nikome ništa. Komentatori mućnite malo tintarama, neko nekoga loži.
Kod nas policijski sat od 21 kod njih nema, kod nas maske na otvorenom kod njih nema, kod nas djeca online vec 10 dana kod njih do jucer isli, u Zenici vrtici zatvoreni kod njih rade. Kod nas mjere vec 7 dana kod njih tek od danas.
Koliko ste ono gradjanima isplatili obestecenje? Srbija je isplatila po 100 eura svakom punoljetnom gradjanu. Gdje zakocilo u RS-u? A Boga mi i u Federaciji. 20 miliona za plate izdvojeno gradjanima 0KM plus zatvoreni. Lijepo, lijepo.
Šta ima Broz
Moderno ropstvo.
U ovakvoj situaciji kakva jeste sposobnost strucni uhljeba sto nisu uradili svoj posao na vrjeme , sta je preostalo nego zatvori sve , trebali da umiremo ko pacovi da bi svi shvatili odgovornost i borbu protiv virusa.