Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet jedna od prljavih igara gospodina Legitimnog. Samo to vise ne vrijedi. Covicu, tebi smo rezervirali jednu zatvorsku celiju gdje ces biti legitiman na cijelom njenom prostoru. Zasluzio si nakon ogomnog kriminala.
Ako nasi pristanu na izborni zakon ja cu se uclaniti u cetnicki pokret.
Dajte draganu da bude doživotni vlasnik federacije, sa opcijom da mu djeca to mogu naslijediti i da konačno završimo ovu priču. Samo to dodick neće prihvatiti jer će i on tražiti isto.
A jest lik navalio digo pola svijeta da bi usao u predsjwdnistvo oa dajte mu bez ovolike frke oko izbornog, pa covjek ko mutav navalio, svi govore jok, ama on opet izborni, on se nece okaniti, ali mi cemo svi glasat za Komsica sta ces onda
Sve će učiniti da izbora ne bude. Hoće još 4 godine tehničkog mandsta.
Krasno , Lijepo, Lepo!! Ako bog da mozete vi bez mene! Odlazim ,jer ne zelim finansirati kroz PDV ova sranja
lopovi...
zulum no pasaran☝️
Čime se oni bave dok nas trgovci i naftaši pljačkaju i privatnici crkavicama.
bit ce izborni ili nece bit izbora☝️
NE SECESIONISIMA, NACIONALISTIMA, NE POPUSTATI. TRECERAZREDNIM KARIJERISTIMA IZ EU