Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite Vlade u kojoj odlucuje 10 stranaka. Upravo to nam strane ambasade instaliraju kako bi mogli mesetariti i nastaviti tamo gdje je Schmitko poceo u razgradnji Bosnjaka.
Vi na sve nacine pokusavate razbiti ovu osmorku evo sad nekakva izmisljena bitka o borbi za premijera 🤣🤣🤣🤣 ide vam SDA u opoziciju !!!
Gdje je puno baba kilava su djeca. Ovo je idealna situacija za Dodiga da proglasi nezavisnost RS a i okupaciju Brčkog. 65 miliona za svoj budžet je odvojio i 360 miliona za policiju. Dok se ovih osam debila skupi da vidi šta će uraditi, već će te imati na Lukavici granični prelaz...Gluppplje kretene svijet nije vidio. Daju svoj glas Boški Čavar i Vojinu Mijatoviću da ih sa njihovim glasovima prcaju... To nigdje više u svijetu nema. Ma nek vas prcaju, majku vam j...m retardiranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci Bosnjaci imaju izbor, izmedju nepismenog srednjoskolca, Kifle, koji je za 13 dana polozio 11 ispita , a za dva mjeseca zavrsio cijeli studij uz blagoslov dekana i nesposobnog Niksica koji je PIO sistem uvalio u dug od 200 miliona km, kome su penzije kasnile po 2 mjeseca i koji je imao nekoliko puta losije ekonomske pokazatelje od sadasnjeg premijera ? Na sta smo spali, jadni mi !!!
Znači ne postoji ni najmanja šansa da Premijer bude neki stručan menadžer. Ode jedan koji šupljira godinama, a dolazi drugi da nastavi s novim ublehama.
SAMO NEK NEMA SDA I DA SE POČNU LOPOVI IZ SDA PROCESUIRATI. DERI KONAKOVIĆU I SVIH 8 STRANAKA IMATE PODRŠKU NORMALNOG SVIJETA.
Pa sta hoce ova PDA, i ovaj koji je na crnoj listi
Ovi su ismijavali i Skaku pa tip ih odradi ko prvacice. Zalosno je ovo sve, skupa sa SDA, da se hoce osnovati neka Studentska stranka sa mladim ljudima koji imaju hrabrosti pa da sve ove licemjere pometu.
Tzv. MZ je napravila da su jedino Bošnjaci nekonstituivni narod u BiH. Dodik je upravu kad kaže da će on i Čović odlučivati koga će uzeti od muslimana za partnera.
Marfija za premijera F BiH a Eskobara za predsjednika BiH - dati im da i služebno obavljaju ono što su do sada neslužebno bili.
lijepa komunisticka partija
niksic je obično smeće
Ovo je strasno,tu je njima i kraj
Gledam lobanje....sve ljepsa od ljepse...ne mogu se nagledati...
Nemojte tako vam Boga velikoga nijedan...
Nemojte nijedan tako vam Boga...
"Ne zna se koji je bolji"
dovoljno je vidjeti sve ove face, svaki od njih je promjenio minimalno tri stranke zbog ličnih interesa.o znanju i sposobnostima suvišno je i govoriti.
Eh kao ideja je super, ALI to kod nas neće izdrzati ni 3 mjeseca i opet ce SDA i HDZ da kolo vode