Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako će narod da proda još 4 godine zivota za 100 KM. Sirokogrudni bh politicari, zamisli u izbornoj godini!?
Prodaš za 100 maraka svoju budućnost miletu duduku, 😭🤣
Kupije maloumnike za 100 marki i eto mu tu glasova😀
Ove pare što dijeli vast svakako nisu njihove nego od naroda i kao takve logicno je da se vrate narodu.Ovo je trebalo dijeliti svaki mjesec , a ne pred izbord.
Sta to nas hurko boli.. Isto koda nam nesto ovaj klix inati
Izbori su zasto nisu.prije izbora podjelili novac gradzanima,pod svaku cjenu se kupuju glasovi sto.je zabranjeno,neznam sta radi tuzilastvo i sud u jebenoj nam drzavi.
Uzmite pare a glasajte protiv ove kriminalne gamadi.Ne daju iz svog dzepa,samo gradjanima vracaju mrvicu njihovog novca.Ne nasjedajte na spinove i ne glasajte za Dodika i bratiju iz drugih etnija.
Ukrali nivac od naroda i sad im daju pred izbire. Za te pare mozete kupiti samo luka i kupusa a taj ko vam daje ima dvorce u asmmSrbiji
Jadna raja pa moraju ovu sadaku uzimat.
Mladi sa vizijom na cijeloj teritoriji. Ne bih uzeo ovu stoju makar nemao sta jesti.
Sada kada ima viška novca od PDV-a treba pomoći mlade, nezaposlene, borce, penzionere i sve ugrožene kategorije.
Izboriiiiii ahahahahahhhahaa
E tuge, 100 maraka moral i glas za čobana!
Kako providno Dodik radi...
Isplatili bi i u Federaciji,ali nemisle o tome ovi uhljupi nasi vole da bjezimo u Njemacku,i puno vole sebi ukrasti,navikli,bilmezi neopisivi.
kupovina glasova je inace krivicno djelo, ali ako to uradis neposredno pred izbore kroz cementiranje seoskog autoputa ili dodjele jednokratne pomoci, ne cinis krivicno djelo, nego si demokratiju izvrnuo na svoju trulu postavu - demokratija je dobra onoliko koliko je dobar demos.