Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javno se zna da osobe koje odu u penziju u javnim institucijama nastavljaju da rade za visoke naknade preko ugovora o djelu. I tako iz godine u godinu i ništa se ne radi po tom pitanju. Prvo treba javni sektor očistiti od takvih lezihljebovića pa sve ostalo.
Procesljajte vi min. za boracka pitanja KS, past ce te na guzicu !
sta je sa starim zaposljavanjem? amnestija?
Od koje godine cesljaju?Ako ne krenu od 96. - 97. onda nista nisu uradili.
A može li ikako istraga o zapošljavanju već zaposlenim uposlenicima???
sve zaposlili pa haj sad kontrola
Prečešljajte i ranija zapošljavanja
Sto se tice NiP-a sve je OK nemojte molim vas provjeravati… izjavio je Dino na scom Twiter account-u
Kažu NiP - Narod izgleda pogriješio
Vlada zvana farsa
Pa trojka je zadnju godinu preko 700 svojih ljudi zaposlila u Kantonu Sarajevu i preduzecima čiji je osnivač Kanton Sarajevo!
Ja radio u Skenderiji 2 godine na ugovor o djelu, a ima ih koji su radili puno duže.
U BIH nema korupcije, ja ne znam što je ovo sve potrebno. Mi smo jedno fino, lijepo, efikasno društvo i uvijek oni najbolji, najpamentiji i kandidati sa najvise osvojenih bodova dobijaju poslove. Kod nas nema stranačkih uhljeba i slično tome.