Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amel Isić je u borbi kod Foče razvalio četu VRS agresora - i Trojka mu za to očito nikad nije halalila.
U tekstu se ne navodi tako.
General Rale je razbio 28 diviziju i ušao u naserovu jazbinu
Ha čuj SVEDJANINA
To je 66 če***ka. Ubijeni u borbi a ne svezani žicom i metkom u ledjima. Kad će ovi novinari skupiti hrabrosti i napisati istinu ?!
Pouzdano znam da poslije rezolucije i svega sad se ide jako u istraživanje njihovih zločina i biće još ovakvih slučajeva
Dobro je da su i bošnjački zločini došli na red za procesuiranje ali sve je to slabo dok se ne riješe kapitalci poput Selma Cikotića i Dževad Mlaće.
Odlično nastavite raditi predlažem da se istrazi i 505 jer imaju snimci mogu da vam kažem i gdje kad ubijaju zarobljenike s njima arapi i kad su ušli u krupu kako ruse u crkvi i pucaju nastavite istraživati
Ako vas zanima više yt kanal debeljaca
Biti Arap u vojsci nije kriminalno djelo. 505 je bila na sudu i pobjedila agresorske lažove više puta - baš kao i na bojnom polju. Ali Trojka to nije halalila.
Evo zašto je Trojka neustavno i državnim udarom dovedena na vlast - da se vojni porazi agresora okarakterišu kao kontrabalansi Srebrenici. Jel vam svano dan izdajnici iz KSa koji ste doveli trojku na vlast?
Revizija historije se nastavlja - Trojka predala tužilaštvo i sipu agresoru. Optužnica kaže 56 osoba ubijeno, 10 ranjeno - ne kaže da je 66 osoba bilo vojnika VRS koji su dobili po zicagu radi agresije na BiH.
Ne može baaaaa ne dammm naša harmija se samo branila oglasi se bake ne daj sdo bake reci hinnnnnn
Bosnjaci, bojkotujte kljix
Ovo nam kvari narativ da smo se samo branili ovo je necuveno odo pisati medjunarodnoj zajednici da nam ruse sneška
Hajovoj je ok za uhapsit. Al nemoj da bude ko do sad " uhapsen pripadnik armije bih jer je ruzno pogledo nekog civila"
To nije moguće sram vas bilo mi smo se samo branili u patikama i sa 2 metka u pušci