Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi čudno da neki Goran i to baš Višković nije zločinac, narod učen od ratnih zločinaca i Politika-Balkan-info eksperata za sve i svašta i ne može biti bolji, to je kultura kojoj svakodnevno svjedočimo.
promjeni pricu izlapila dosadila - uvjek ista -Tahir Ludi
takvi su viškovići, zločinci i krimosi
ovaj je vec jednom osudjen za ratni zkocin i izdraza kaznu za taj zlocin...pa koliko je ovaj zla nanio ima li ovaj dusu i srce.
Stici ce vas kazna sve!
Vlaškoj vlasnici radnje, ulazi momak koji ima Dijabetes. Moli je da mu dadne običnu čokoladu od 20 feninga, da ne bi pao u nesvjest. Dotična ga istjeruje iz radnje zato što nije imao love. Momak umire a vlasi na stranici slave dotičnu kao HEROJA. VLAŠKA GENOCIDNA NAKUPINA. Da je kojim slučajem momak bio Bošnjak, napravili bi joj vlasi MURAL.
genocidni lojavi narod,juce gledam u smrdskoj djeca objavila na tik tok snimak pjevaju cetnicke pjesme,a svestana lica im pljescu, naša djeca sluša bubu i jalu,a oni svoju doje da kolje,mcdonalds nikad nije vidjeo,a kuće masne i lojave ali uči se pjesma
Sto je jos gore nasa djeca igraju igrica, bake i nene im nosaju torbe do skole, a njihova nedje tamo iza coska uce o oruzju..A mi naivni kao i obicno
A dobro ste sjetili...
mashAllah