Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zarobljenik je zarobljenik.dali je vonik zlocinac"..to nek utvri sud, ovo su ubijali mucili do smrti.znaci krivi su po svakom zakonu..monstruozno.
Srbi u Krupi su postavili artiljeriju više grada mjesec dana prije, i niko ni jednom prijatelju ni kumu ni djevojci nije rekao bit će rat, i samo su jednu noć nestali iz grada i počelo je rokanje. Ljudi su izbjegli prema Cazinu u taj obruč, i 4 godine branili goli život. Ovakvih slučajeva je vjerojatno bilo i ko je kriv neka odgovara ali mi nismo isti.
...niko nije kriv dok se ne dokaze..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve zlocince treba kaznjavati....
Mrtav cetalj dobar cetalj
Radi korektnosti trebalo bi objaviti odakle su bili ubijeni ljudi. Šta su tražili na Ćojluku ako tamo nisu rodjeni i živjeli. Tada da se moglo zarobiti cijela VRS, malo ko bi preživio jer su i zarobljeni vojnici ARBiH ubijani kao i civili... Naravno, ako je neko kriv neka odgovara za svoja nedjela.
Počelo je.
Tako je to Am. ambasada postavi bivšeg pripadnika Vojske RS-a Kajganića za glavnog tužioca. Iz sh. korpusa, koji su inače bili nosioci i eksponenti agresije na BiH, imamo pojedinačne optužnice a kad se Bošnjaci tretiraju onda su optužnice rafalne: Dobrovoljačka 10 pripadnika Ar BiH, Silos 10-tak pripadnika sada Krupa 7 pripadnika. Riječju, tako ti je kad agresori, uz pomoć tzv. MZ, ovladaju pravosuđem i kad muslimani žive na "krivom" prostoru.
Osmorka nema nista protiv jer po njima je za sve kriva bosnjacka strana
ma nemoguce, zar najcisca armija da bude optuzena za zlocin
Osmorka nije ni zasjela vec vidimo rezultate Niksiceve nesposobnosti.
OSMORKA krenula po naše branioce
Zločin protiv četnika je sevap.
nije problem procesuiranje zlocinaca, problem su njihovi bijedni pokusaji izjednacavanja zlocina
Trebalo im jedno tridesetak godina da se prikupe svi dokazi. Auuuu
S obzirom sta su sve Srbi pocinuli Bosnjacima u Bos. Krupi 92, bilo je za ocekivat da ce se kad tad Bosnjaci osvetit. Uostalom, maltretirali su zarobljene Chetnike. Ruke im se pozlatile !!
radi se o udruženom zločinačkom poduhvatu (UZP) islamske armije bih.
Haide Kajganici prvo pohapsi koljace koji hodaju po Bratuncu, Vlasenici i ostalim gradovima u manjem BH entitetu pa onda izolovane slucajeve....usporedjujes mucenje sa genocidom...ne ide to tako Kajganicu
PRAVDA ZA NASE BORCE ARBIH ⚜️⚜️⚜️⚜️
Isti ti vojnici pobiju civile...Kako da neko postupi prema njima blagonaklono ako su isti ti vojnici RS-a pobili mu roditelje ili ženu i djecu? I kako može neko napisati da su ih namjerno pobili a nisu u borbi? Nek sud odluci a ne vi mediji.
Mediji prenose sto tuzilastvo govori, vidis da pise da se terete da su pocinili a ne da su pocinili. Kad budu pravosnazno presudjeni za ono za sto se terete tada ce biti da su pocinili zlocin. Nista jos nije odluceno. Mani se retorike, treba postovati konvencije u ratu, zato i postoje...