Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL-a!? Hoćete da kažete Mosadove organizacije za unistavanje islamskog svijeta? Prvi čovjek ISIL-a nosi Rolex (vlasnik Rolex-a Židov- cionist) . U ISIL-ovom "zakonu" na prvom mjestu stoji da je zabranjeno napadati Židove?! Dobro jutro budale! Bolje da mu sudite kao pripadniku Mosada!
ISIL-ovacima treba davati najstrožije kazne, oni su ubice muslimana i uz to stvaraju lažnu i lošu sliku o islamu. Nikada nisu napali nikoga drugog osim muslimana, a zanimljivo je da Izraelu nikada nisu ni zaprijetili a kamo li nešto drugo. Ovi maloumnici su i BiH htjeli zauzeti, imate kartu na internetu.
Idu ubijat druge muslimane jer im nisu po mjeri,a hajd nek odu u Gazu nemaju hrabrosti misevi
Ratidi u Americkim okupacionim vojnim bazama u Iraku i Siriji je OK, ali boriti se u Siriji nije… Naravno da nije OK ni prvo ni drugo! Samo što ovom prvom niko ne pridodaje pažnju… Teroristi su i jedni i drugi!!!
Lijepa pamet...pa uporedis Lanu Pudar gdje komentatori svijeta prozivaju njeno ime i drzave BIH i onda ovaj ISILOVAC sve sjebe.
Ovakvi idiotti nam zagorčavaju život za narednih 100 godina i daju snažne argumente srpskim i hrvatskim antibosanskim politikama...nema ih mnogo kao što je ovaj idiott Ključo ali dovoljno da potaknu priče o Bošnjacima teroristima...tako da su ovi tzv. Isilovci najggluplji izrodi kod Bošnjaka
Šta je moj komplex??? Što kažem da nam ovakvi idioti nanose štetu?!? Znam ja odlično i šta je ISIL i odlično znam kako je krščanska Evropa čekala i dočekala genocid 1995 nakov svih dotadašnjih zločina nad nevinim ljudima..tako da nemoj da kenjašš!
A moze se biti cedo i ujko bez problema
Ključo zaljučan
I sad ce na komentarima, ja bi njemu ovo i ja bi njemu ono 😂😂😂🤪
I Vildan znaci Mosadovac...kome vjerovati na danasnji vakat?