Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale, istinskom vjerniku tuđa vjera nikad nije smetala. Pozdravljam!
Izgradio dzamiju i pomogao izgradnju crkve. Koje ce biti vecinom prazne. A u Sarajevu desetine hiljada ljudi bez posla. Bolje da je platio lijecenje bolesnoj djeci.
Eno dzamije, a posebno crkve u Seheru prazne ko duhovi. A ovaj misli da ce uzeti sevapa, ako napravi jos koju.
Njegove su pare i moze da radi od njih sta zeli,ali ako donira od svoje firme toliki novac a radnike prijavljuje na 500-600 KM onda to nije stvar dobrocinstsva nego k*r*e*a preko radnickih ledja placenih ispod svakog ljudskog dostajanstva ! I na kraju veci je sevap platiti radnika pa i nagraditi nego dizati bogomolje koje ce biti u posjedu/vlasnistvu IZ ili Kat.crkve koje su sve osim slabijeg imovinskog stanja !
halo ba nidje veze chuj, poklonio ba stoju a zaradio pet stoja najmanje ko glavni izvodjac radova iliti ba nabavku materijala ba, jalijash je to ba chuj nidje veze ba
Vise bi nam znacilo da se sklonio sa lokacije u Velesicima da moze proci zaobilaznica nego dzamije i crkve
Za razliku od Srba i Hrvata Mi vam umjesto rusenja gradimo crkve. Takav je nas Bosanski narod.
gradjani su 2020 godine prokockali 1.36 MILIJARDI maraka!!! Eto gdje su vam fabrike,jebo vas otac.
Ja sam ateista vjera jednostavno više nosi zla nego dobrog ove pare su mogle biti iskorištene za škole koje imaju slabu opremu za zgrade koje se raspadaju mnogo mnogo više
Davno je počela gradnja, par godina iza rata.
Ako vi mislite da novce treba dati na drugo mjesto onda vi donirajte,čovjek je donirao crkvi i to je njegova volja.
Sto nije kupio kompjutere u skole, idiot?
Nije katolicka crkva, ali kako god, bitno je da se zavrsi. Hvala donatoru
katalocka crkva a nigdje katolika..kako bi bilo da umjesto bogomolja gradite i otvarate firme ..od prosipanja magle se ne zivi, ko se moli moze i kuci i da ...vazi za za sve tri grupe
gradjani BiH su u 2020 prokockali 1,36 milijardi KM.Tu su vase fabrike!
Njegove pare njegova volja. Bogu će položiti račun kao i političari.
E moje budale,vi gradite tudje,a tudjin vase rusi. Bosnjo suplja glava.
Trebala bi se na tom potezu Džamija Kralj Fahd i pomenuta katolička crkva napraviti još i prvoslavna crkva i sinagoga i možda neki interrelgijski centar.
Jedna zanimljivost: u neposrednoj blizini postojala je univerzalna bogomolja, za vrijeme ZOI 84. Sportaši na Mojmilu su imali jednu prostoriju koja je imala samo tepih, predviđenu za molitve svih vjeroispovjesti. Za križeve, tespihe, ikone ili vjerske knjige trebali su se sami pobrinuti.
Idiot bolje da je u javnu kuhinju dao, ovako ce svkako sve te gradjevine biti prazne
daj ti svaki dan cenera u javnu kuhinju,umjesto na cuke i bingo
Lijep gest u svakom slučaju.