Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino što Rudonja još može ponuditi polupismenoj bratiji je krkanluk i nacionalizam u neograničenim količinama. Tu je jedino jak a na svemu drugom, uključujući ekonomiju, zdravstvo, školstvo, vladavinu prava itd. je plitak kao planinski potok. Zato ga treba ignorisati. Bilo kakav odgovor na njegove mentalne diareje, čak i odmjeren poput ovog Podžićevog, je suvišan.
Laki opet nervozan🤣🤣🤣...mozda bi koju prozborio sa amerikancima...tamo ne može, ovdje ga oni neće🤣🤣🤣
Može RS izać iz BiH al onda po toj logici bi Sandžak trebao ući u BiH.
Po kojoj logici??? Nije Sandžak nastao na Genocidu i Etničkom čišćenju??? Dalje Sandžak je bio u sastavu Bosne, Šumska nikad nije bila u sastavu Srbije. Popišam ti se na logiku.
Dodik opet baca dimne bombe pred izbore
👑👑👑👑KING🤣🤣🤣
Mile je opet na reveru okrenuo zastavu, to šprdnja sa vijekovnom entitetskom zastavom ili pretvaranje u rusku zastavu....
Nula bodova i ti i mile. Jebite se vise.
Garant se za 88 pozicija prijavilo 341 nelegitimni predstavnik srba hahahhaha - koji papci, a vuku nas sve za nos i svima nam zagorcavaju zivot - PA OPET GLASAJTE ZA ISTE
Država je postala kao nekakav rijaliti,daj namontiraj te kamere da gledamo sta rade kad ih vec placamo. Bolje nase politicare gledat nego zadrugu..