Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast bageristi,ljudi se snalaze kako znaju i umiju ,mi nismo ni D od Drzave .
Kralj !
bravo majstore
Covjek heroj!Ziv bio...
Kaže preživjeli iz Donje Jablanice: "Kiša je počela padati kasno navečer, i nakon samo 2 sata uslijedio je veliki odron s planine a za njim i voda koja je naselje pretvorila u jezero". Pa vi razmislite sta je dovelo do ovoga. Inače, u D.J. se trenutno ne smije ući bez dozvole, ni slike ne prikazuju stvarnu situaciju.
heroj
Svaka cast
Od plata nam bez našeg pristanka uzimaju procenat za civilnu zaštitu pa eto, koliko su uzeli neka daju narodu da se poprave putevi i kuće!
nemaju, jer su sve pokrali i ovi prije i ovi sad
Koliko dugo ja govorim o ovome svi su me ismijavali,nece biti poplava itd...Samo vratite komentare
Zalosno