Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi naslova "Pogledajte kako će izgledati nova kasarna..." da čovjek pomisli da će se graditi nova kasarna, a ustvari kad pročitaš tekst skontaš da se valjda bivša kasarna preuređuje u neko izletište.
Ko ce graditi novu Kasarnu???? Pa ove trojanere iz Kahasabe su okupili i formirali
Kasarna se pravi samo za vojsku ne koristite više ime kasarna.
Ma to je poligon za ljepotane. Clicks mi neda pravi komentar da postavim
Hoce ulaz biti besplatan za sve iz starog grada, nešto nalik na vrelo bosne...opasno zamjeram onome ko donese tu po meni glupu odluku.
Izbori, radi 3D
Od 23 komentara 18 su U i C...
Da je SDA bila pametna dok je bila na vlasti a kad je m2 na Baricama i Mrkovicima bio po 3000KM pa da sve kupe i naprave veliki park od cijelog prostora. Ovako gledamo vile SDA otpada i ne mozemo maknuti od njihovih ograda niti setati.
Zar kasarna nije drzavno vlasnistvo? Kako Vlada Federacije moze da sa njom upravlja?
Bice opet kao u Aprilu 1992- ge , Šta je ovo dragi Nedimeeeee a tako i treba ko ne pamti Historiju nek mu se i ponovi...
Mumo...Perugia 1987...Universita per stranieri.. e cimeru moj...
Tako je Tunjo iz Citluka...
Sredite i Kasarnu Rajlovac. Napravite zgrade u blizini i kupit ce narod jer je vojska tu- sigurno je. I jos sadrzaja za djecu itd...
Komsije, jako lijep projekat. Uvijek cu pozdraviti kad se komsije bave uredjenjem svojih gradova, umjesto glupostima i zlobom. Zapamtite, sto se vise budete okrenuli sebi i svom zivotu, a ne vjecito gledanjem u tudje dvoriste, bice vam mnogo bolje i korisnije.
uzmi taj nick i posadi ga
Par drvenih klupa i igraliste bzze
Viza za zatvor Cenga. Zapamti ovu poruku
a što ako se ne ugrade? ako se ugradi nek napravi i u zatvor opet mi profitirao, imamo park lopov u zatvoru, ako se ne ugradi, imamo park i poštenog načelnika ...vidjet ćemo .....
BOLJE KUPITI PAR HAUBICA NEGO PRAVITI KASARNU