Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Infrastruktura, to je ključna riječ koju u BiH razumiju jedino hrvati, zato što imaju tradiciju dijaspore puno dužu od ostala dva naroda. Dok kradu, hrvatski političari i ulažu, a ulažu jer su tu rođeni. Bošnjački načelnici, ministri, ..., uglavnom su rođeni ili u sandžaku ili u Rogatici, tako da im nije do ulaganja u infrastrukturu, samo kradu.
Oni imaju samo tradiciju da ne placaju porez
@Doner22222 Bio sam u Sarajevu više puta, još nijednom nisam dobio fiskalni račun... Mi smo čak i dobri... xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije to tako ni lose samo da se zavrsi i da se u klinici zaposle DOBRI DOKTORI a ne da nam idu vani... inace klinika bez doktora je samo obicna zgrada...
Ovo se pravim Hrvatima iz Hrv nece svidjati. Treba ovu konekciju iz Hercegovine cesce koristiti da se dodje do financiranja raznih stvari u BiH iz Hrv. Aerodrom u Mostaru bi moga biti sljedeca prilika za Hrv da pomogne ugrozenim Hrv u BiH ^^
Pare su od saudijskog kredita, nema Hrvatska ništa s ovim
Zar nije to onih 20 miliona iz Hrvatske?
meni ovo izgleda skroz pismeno i troskovi normalni za 9000 m². Sa srecom i da se sto manje koristi.
Hoce li neko progovoriti o dugovima, o nepropisnom skladištenju med otpada o direktoru kojem je uslo sazad i zaboravilo se nikom nista ili cemo i dalje slušati samo o seki, diplomi i ukcsu?
Ne trebala nikome i uvijek bila prazna...
Arhitektonski gledano, zgrada je jedan najobicniji kloc. Za dijeciju bolnicu se arhitekta treba malo vise potruditi da se dijete ne osjeca uplaseno, nije dovoljno ofarbati 3 zida u zuto i tjt.
Lijepo
Ma ja,a nidje doktora.Ovo je samo za pranje para.Toliko pdvratno da nemam rijeci
I jedna pozitivna priča iz ovog tamnog vilajeta ...
Normalno da je za "zapadni" Mostar. Vrhunac SDA politike u Mostaru je namještanje tendera za kružni tok i neku ulicu, izgradnja divljih naselja na brdu i korumpirani direktori javnih institucija sa kupljenom diplomom DIF-a. A ni opozicija im nije bolja.
Za par godina, sve pedijatrije će se reorganizovati u gerijatrije i staračke domove, jer smo uveliko zemlja staraca, a ovdje će ostati samo oni koji su bliski vladajućim strukturama i koji su na državnim jaslama. Ostalo će sve otići
U normalnim drzavama se prezentuju doktori a ne zgrade
ko je obilazi odmah se zna da tu bosnjacka djeca nemaju sta traziti
Jadu od čovjeka kad tako misliš a nevidiš i istinu ne govoriš. I bogu ćeš omrznuti sa tim mislima i kazivanjima.
Da li je plaćen PDV na "uloženih" 20 miliona? I zašto političari obilaze gradilište? Šta oni imaju s tim? Žele li da time stvore privid, da su oni zaslunu za gradnju? Da su dali svoj novac?
Kao i u Titino vrijeme. Samo još djecu sa karanfilima da bacaju karanfile pred njih.
Vidim da je ljubomora na visokom nivou!