Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smlatio je kabadahija Memić milione za ništa, a ovi grade i vidi se. Bravo!
Mislim da se za vrijeme Memica na Ilidzi izgradilo drasticno vise u bilo kojem periodu mandata nego za vrijeme ovog ublehasa, ali eto...
a olos Memic poslat da nas bruka za ambasadora...tacnije da mu krivicne zastare i njemu i Skaki ...zasto ih ne vrate u drzavu da im se sudi za zlodjela ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo načelniće.
Prvo, nepismen si... Drugo, za sta bravo?! Lik oprao pare da napravi mjesto gdje ce se okupljati siledzije i narkomani.
Prvo ovfje ce biti prvi basket teren na Ilidzi.Drugo rijeka Zeljeznica se nikad ne izlijeva ovdje nego ispod drugo mosta kod restorana Brajlovica jer je sda seljak izgradio restoran u koritu rijeke.Ovaj park je super,iskoristiti termalne vode za bazen koji ce biti novcano pristupacan svima.
jbt nisu u stanju bili da naprave sipke za street workout
Uredite malo to korito,da izgleda normalno,ne smedje ko kanalizacija.Izgradite koji restoran na obali rijeke da to izgleda svijetski.
Djecije igraliste izmedju magistrala Bravo Genijalci
Cega 1,5 milijona ? Ovo je samo jedno obicno igraliste sa tonama betona
Ni do koljena Centru Safet Zajko a garantovano vise para potroseno odnosno opljackano
Ovo je Jedno Obicno Dijecije igraliste nikakav SportKo rekreativni Centar !
Roditelji iz Tibre jos uvijek pune budzet Opcine Ilidza, koja nije obezbijedila prevoz djece do najblize skole...Zasto?
Cuo sam da je par majki direktno kontaktiralo Ilidzu kada se kreirao budzet Opcije za 2023. s molbom da se planira refundacija tih troskova u 2023....i da im se iz Opstine niko nikada nije javio.
Pola budzeta iz 2022.g. su prenijeli u 2023. (kao neutrosen), a osnovne stvari kao prevoz malisana do najblize osnovne skole vam nisu obezbijedili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I odmah zaposliti čuvara koji će to čuvati inaće od toga vrlo brzo neće ostati ništa.
Centar cega? Ovo je najobicniji laznjak za nepismene mase. Napravite setnice od stojcevca na Igman. Manje betona vise zelenila
Uništili ste nam SPORTSKI AERODROM jedan od najboljih na Balkanu i vučete nas za nos,sa obečanjima oko izgradnje istog. Umjesto poligona za obuku :pilota ,jedriličara,padobranaca i edukacije mladih,preče su vam kladionice,i kojekakvi parkiči.
Hoce i ovdje naplaćivati ulaz za one koji nisu sa Ilidže. Pitam za druge općine.
Jedino kod nas seljačine i papci žive u centru
Lijepo izgleda ali se nadam da se kontaktirala struka. Ovo je bio dio korita rijeke za koju smo svjedoci da uzrokovala često poplave koje su bile prethodnih godina. Na ovaj način je korito suženo i nadam se da neće biti urok izljeva rijeke naredni put.
živom tu blizu predivno je
Bravo na Komentaru zasluzio si sendvic