Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paranoja uzela mi dusu, sve mi uzela, aaaaaaaaaa, sve mi uzela. Nema nam sarana da zapjeva jednom ko u stare dane
Saran je bio legenda
Pa moguce da je tu, pod drugim imenima, ne trese ga vise paranoja, de ga znaj. Ono sto mene vise interesuje je gdje je Drinsky? To je bila srpska budaletina na kvadrat. Njegove teorije su gore od ovog gavrila principa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako neko nije znao, ovako izgleda imanje. A sve okolo ovakvih i ovoga je nemanje. Policija čuva imanje, a političari proizvode nemanje. Jer samo dok je nemanje, političar ima imanje.
Vjersko obiljezje,a da kojim slucajem mi stavimo na vozila policije mjesec i zvijezdu bili bi teroristi.Nema gorih od srba na svijetu
Hahahahaha...pljuc
Hoce li ko da mi proda zolju ili par granata?
Haj u Sarajevo Mile...radi guza ko meduza
a koja je svrha ove kante nije nicim naoruzano vozilo da bi bilo borbeno moze za transporta sluziti samo
Ko da gledam seriju Narkos
Svaka cast sto cuvaju balvane
Koja suplja pa covjek je velika vidra zaista Bosnjaci treba da se uce kako se vodi politika sa primitivnim narodom i poluobrazovanim hordama Upravo ovako kao on Smijenice ce ga ovo ono a Svabi u Laktasima ulazu u fabriku za 700 radnika
Narod glupi voli kraljeve , sirotinja se lozi dok Dudluk Bosanski Srbin zivi kao kralj. Drzava i RS nemaju para za socijalne programe, skole , zdravstvo a Dudluci , Cvorici i Izmetbegovici sisaju kraljevske beneficije narodne nesugalsnosti.
Ko da je Pablo Escobar ebote..😁
Vidi lopovskog imanja sto je nakro! Sve ce mu se to oduzeti uskoro
Sigurno koraca ka ratu a mi kao i 90-ih spavamo
Ovi su tu da on ne pobjegne nekuda ko njegovi predhodnici
Jel ono Gorica na slici 4
koliko mora biti zadrt narod da opravda stavljanje ikone na specijala vozila, jaooo kameno doba na tockovima