Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propade i ova sansa. Ovaj narod nije normalan i neka bude jos 100 puta gore. Neka nas sve prikljuce na Fadilove respiratore, lijece lijekovima odobrenim Miletovom agencijom, i ukinu sve biznise osim Covicevih kladionica. Kad smo stoga, neka opletu.
čestitke Efendiću premijeru budućem Sarajeva,bez njega nemože ni sda ni trojka vlast formirati a cjena je premijer
Najgore sto ovo nas malo normalnih ispasta radi ovih ameba
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nermin Niksic 4 hiljade, zemljo otvori se
A sto prije nego dodu drugi ne podignu cijenegoriva skocio barel na 88 USD, da bi imali i za.povecanje naknada za po 10 000 KM, ne znam sta se ceka, ej ovce koje je ovaj.narod cast izuzecima ali becina ????????
... jest ga Šemso s 4. mjesta zakucao
Žali bože potrošenih para na predizborne kampanje.
ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ novi vodja SDA
stari-novi uhljebi opet ...
22000 krezubih maloumnika glasalo za dokazanog kriminalca. Kakav narod takva vlast. Dabogda vam bilo 1000x gore glupani retardirani.
Izgleda ovom narodu postojeće stanje dobro pravo, teče im med i mlijeko pa izabrali ponovo sve iste figure.
Ovdje nema niko razloga za slavlje, ovi sto su glasali za Rumenog, ali SDA ih pomela na svim nivoima vlasti.... digni ruke za kraj, ebem vas ja... SMRT POLITICARIMA
predsjednici nisu uopste prepoznati od glasaca. ha ha
Šemso je Asim Ze Do Kantona.
SDA , IPAK JE POMELA JEDANAESTORKU
Sve isti likovi,braco draga,pa ovaj narod treba izvrsiti kolektivno samoubistvo.
Prema islamskom učenju, drugog dana mjeseca oktobra muslimanu je dozvoljeno glasati za alkoholičara.
Dobro je nisam otpakovo kofere idemo dalje
Samo 9.000 ljudi prepoznalo kapacitet Sabine Ćudić, vanvremenske žene. Tugo moja, Bogu plakat s kim dijelim zrak i državljanstvo. Apel svim političarima, jednu stvar da urade za nas, a to je da nam svima koji želimo da odemo iz ove zabokrecine, to maksimalno olaksaju. U vidu olaksica za dobijanje viza, u vidu sporazuma sa zemljama partnerima za izvoz radne snage itd. Sve dok ima ijedna osoba koja ne glasa za tronozac, nismo svi zasluzili ovakvu vlast. Nismo i tacka.