Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije krv voda.
Naša "braća" Turci
Bakir na infuziji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nit je Dodik toliki nacionalista koliko se prestavlja niti Turci vole Bosnu i Hercegovinu koliko govore a jos manje ih briga za Muslimane u njoj. Sami sebi smo najveci prijatelji a da nacionalista nacionalisti je brat bar kod nas sveti trojac Bake,Covic i Dodik sve dok imaju ovce imat ce i vunu!
hus hus narode, ajmo sabija
Mile Turčine
Pa čija je sada matica Turska?
Darko Mladić: Stanje mog oca sve lošije, ne može hodati ni 20 metara bez odmora
Srbi, cija je vera islam, nikako da shvate stanje stvari. Oni misle, zaista, da je Alija Zivkovic ostavio Bosnu Erdoganu u amanet :).
Informacija za daktilografa N.V. sa KLIX-a da Dodik nije "Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske" već član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda.
Kasnije će prstenjake jedan drugom zadavat
Podrzavam lgbtq neka se jebu slobodno samo neka se okane Bosne i Hercegovine
Kitolizac ce sve ucinit da dobije izbore i dobije podrsku maloumnih masa
Komšić na aparatima
Muslimanski Istambula 🤣
Nije krv voda
Ko koga ovdje zajebava?
GLEDAJ DODE STO SE UVLACI U GUZICU A OVAMO PRICA KAKO MRZI TURKE
braca zna se,kakvi bosnjaci ljigavi i naivni,sram me nasih gluposti