Komentari (400)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ga nije popio prije zločina
Pravi i častan čovjek bi poštedio ako ništa svoje najmilije direktnog prenosa vlastitog samoubistva.
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Ovim je samo narod jos vise zavadio...a narod ko ovce ne vide dalje od tora!
istina boli....
Trebao je pocastit i kolege po jednu casicu .
Sam pije picketina jedna pa pocasti i svoje saradnike sto su oko tebe eeee...
Ako ništa, imao je više muda od usranog vojvode.
Ovaj hoce precicom u pakao... Polahko psino, gdje si navalio, trebao si se jos malo kiselit u kavezu, al OK nije ni ovako lose, barem necemo gledati njegovu ruznu facu vise...
bitno je da si popio otrov,a dole ili gore ce dat dat svevišnji svoj sud jesil ili nisi ratni zločinac
Ćim sam piješ, ti nisi za društvo
teleportirao se u pakao
Ja pogodjen nisam umro ni pao samo sam morao skociti dole ......izronice stari za one sto ga vole
Sočno, ko rakijica! U pakao, ubico!
Gospodin Praljak i Vojvoda Šešelj su dokazali svu apsurdnost i neprofesionalnost Haškog suda. Počivaj u miru, Generale!
evo citam da bi pok. Praljak izasao za manje od godinu dana nakon 2 trecine kazne,tek sad vidim koliko je castan covjek bio i koliko nije mogao trpjeti laz.pocivaj u miru!!!
Suludo je braniti ustaško-balijsku ideologiju kojoj je Praljak pripadao, ali je hrabar i dostojanstven čovek. Van svake sumnje..