Komentari (452)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan kineski respirator za mog Bakira!
mogao bi i ti dobiti jedan ali moras malo sacekati
Nedaj se Sebija većina je uz tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što će svi ljekari 40min pred kamerama?! Ko je u to vrijeme sa pacijentima?! Preplašeni i kupljeni beskičmenjaci, daleko ste vi od Hipokratove zakletve
ne kontam sto onih postrojenih 40 doktora iza njenih ledja stoji kad ona daje izjavu!? bolje bi bilo da to vrijeme provode s pacijentima, ovdje ih ionako niko nista ne pita ... (40 ljudi x 1h= 40h=1 izgubljena sedmica)
A ovi iza nje sto stoje pognute glave nekako iz straha valjda
Zalim je
Amela Katica Mulalic: Obzirom da smo stavljali na Dreger respiratore i najveća nam je smrtnost, 65% na Dreger respiratorima. Pacijenti koji dolaze u jednom teškom stanju, vi im možete isporučivati kisik i na najboljoj mašini, ali ako su to teške bolesti pluća – da taj kiseonik ne može kroz kapilarnu membranu da se transportuje u krv, pacijenti bez obzira na sve jednostavno umiru“, kazala je.
Kad će ti protesti više? Hajmo ih rušit
Sreca pa mrtva usta ne govore.Nije sve do ventilatora nego do nesposobnog i neobrazovanog kadra.A ko ce to priznati!???
Jeste popularna. Hajmobacit rekord sa 1000 comments.
Sposobnija 100x od Vranića. On jedino zna optuzivat i supljirat a nista ne uradit. Nesposoban lik.
Moj dobri posteni napaceni narode da se kralo na nabavci repsiratora ima svugdje. Ali da se sa njima ubijaju ljudi, da bi se ta kradja prikrila, nema nigdje osim kod nas, dokad cemo ovo vise trpiti😠😠😠😠 Izdrzacemo akb.
E svaka njoj cast a vi sarajlije jos drzite glavu u guz...
Sve bi to vec odavno bilo pohapseno da je pravne drzave.
Evo, najzad je bagra iz TROJKE vidjela šta je istina! Sve što se može angažovati da bi se Novalić osudio, a Sebija ocrnila, angažovali ste. I Senadovu Face tv, i N1, i Federalnu tv, i onog kratkonogog zlotvora i Avaz mu, ali, ne može! Treba vjerovati jednom neprijateljski obojenom Avazu, a ne tolikim doktorima koji nam živote spašavaju! Nazad u svoje rupe miševi, a štakori u kanalizaciju, gdje vam je i mjesto.
Svaka njoj cast.
sta imaš gledat kokos kokodace uz to laze
Ovu šarenu masku i kapicu joj poručio Bake iz Turske. Preko interneta.