Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktorice, posjetite i zapadni Mostar. U pekarnici se uposlenik izbezumio kad sam mu tražio račun, nije ga ni znao isprintati.
A i ti bas naso u pekari traziti racun! Pekare su nacionalno blago, racun za njih ne vazi.
U HB kantonima ne postoji fiskalna kasas.. to je jos jedan kompromis sa HDZom
Istina koju svi znaju
Kako je to SDA dozvolila tolike godine. Moze li neko odgovor ?
Direktorica dosla da moli da inspektori mogu doci samo reda radi, nece nikom nista, samo da se vidi da smiju uci mjesta gdje vlada HDZ.
Direktorice PU sjednite kao anonimus na kafu u par lokala u centru Neuma , dobit cete nota racun ili narudzbu na fiskalnom papiru . Reci ce vam da je kasa u kvaru ako trazite fiskalni racun .
Jel ovo neki dobar ili loš vic
Ne može se govoriti o sigurnosti na moru u Neumu! Nitko nije nadležan ni za što. Neregistrirane plovne jedinice, brzi vodeni skuteri, pomorski promet u mirovanju regulira stanovita osoba koja se predstavlja kao policajac... O fiskalnim računu možete sanjati.
Svratite u široki i medjugorje tamo je gospa češće vidjena od fiskalnog računa
neum do real madrida
Sad ima da Neum postane Monaco
Samo hapsi
2024. godina - uvodi se pdv u opstinu neum
razmislja se o uvodjenju fiskalizacije u cijeloj Hercegovini
Jeli se kasa ukazala i zašto nije?