Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki mjesec meni se od plate odbija za elementarne nepogode. Pa zasto vlasti ne rade svoj posao. Njima su bitniji Asimi, Trace, Zukici, Kuke, nego narod
Mogli ste vala i u jezeru napraviti trafostanicu, pa ovo nidje na svijetu nema. Pouceni dosadasnjim iskustvima, ogradite je, izolirajte je, nesto, 'bem mu majku.
Ne budemo li napravili bedem oko ove ftrafostanice nakon ovog, onda smo najgluplji ljudi na planeti.
Moze li iko napidati gdje sve nema struje, novibari isteazite malo
Gdje se tačno nalazi ova trafostanica Azići?
Neka bude opomena da se trafostanica zastiti izmjesti ili prekopca sa drugih vodova. Kad se voda povuce sve ce zaboraviti i samo u plate ulagati.
SVE PO ZASLUGAMA ! Glasate 25 godina sa ljude koji nemju struku, znanje, razum. Eto vam naslijedje od SDA.. Sada se kupajte u spostvenim govnima, seljacine iz prigradskih naselja...
ratno stanje tražili - ratno stanje dobili, al bez ispaljenog metka.
Ne krivim ljude koji se bore cijelu noc da nam vrate struju, ali sta ste razmisljali kad ste je tu pravili, neke porodice sa bebama, starijim osobama, ni grijanja ni nicega, razlika izmedju sadasnje situacije i rata je jedino sto se hvala Bogu ne puca. Sramota, a naplatiće je regularno.
Ako vas ovo čudi samo se prisjetite da nismo imali vode navečer od 11 sati pa do 6 ujutru jedno 2 godine, ako ne i vise.
SVE PO ZASLUGAMA GLASACKOG TIJELA BEZ MOZGA hahahahah
zar nije dif ovo rijesio jednim pozivom s bagera?
Sa ciljem sprecavanja vece havarije? Kakav izbor termina, izuzetno profesionalno prije svega😂
Koristi se taj termin u elektroenergetici... Vjerojatno ni ne znaš koliko je skup energetski trafo, ali uputim te najskuplji dio u cijeloj El. Energetskoj mreži. Kada je bila olimpkada u Sa jedan od ovih trafoa se zapalio i ostavio dio Sarajeva bez El energije
HAVARIJA; jajajaj bosnjacki Klix intelektualci.