Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kontaš ko imaš neke probleme u životu
Imaš sliku preslatkog deteta kom je potrebna pomoć, a ti zaokupljen sobom i svojim impresijama o životu. Tuga. Svima puna usta države, religije, naroda i obećanja, a neko je ostao sam sa svojim bolesnim detetom. Ne, to nije "problem u životu", to se pakao izlio na zemlju. Pet puta da si okrenuo telefon i danas ćuti. Možda se izvadiš.
Molim vas moze li iko objaviti broj telefona od roditelja radi kontakta,hvala.
Samo treba reći elhamdulillah. Mi nemamo ama nikakvih problema, dok ovo dijete ima. Hajmo raja, koliko ko može, svaki cenat vrijedi. Hvala svima!
Sunce drago! Želimo ti svu sreću svijeta
Telefone u sake. Ovo se moze prikupiti. Ovo jednostavno moramo ili nismo nikakvi ljudi
Duša mala. Pomozi.ba je organizacija koja je mnogo puta pokazala i dokazala svoj kredibilitet i treba joj omogućiti da novac nesmetano prikuplja i u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, ako već i ne u celoj EU. Sve će nas obradovati vest da je skupljeno mnogo novca i da je Ramiza izlečena.
Telefone u ruke.
Ramiza a dijete? Joj boze
Majka priroda je najvece zlo. Na Šta ta ustvari maćeha je sve spremna vidi se najbolje na ovoj maloj bebi, ni kriva ni dužna da bude ovako kažnjena
I neki bi rekli postoji bog... Da postoji brinuo bi se o onome sto je stvorio kao sto se i mi brinemo o svojoj djeci. Tuga sto se ovakve stvari desavaju, a cesto onima koji nema dovoljno sredstava da rijese problem. Budimo ljudi i pomozimo ovoj djevojcici!
Neispravan broj, mozete li ažurirati?
idite preko pomozi ba
Broj nije u upotrebi :(
Radi ja sad zvao.