Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su nadlezni sutili, zasto fgr ljubimac nije javno obznanjen jos 2021.
Zato što je član stranke Fortimih Desert era...
Zna se ko je na vlasti bio 2021. i zna se ko je zataškavao ubistvo Dženana. SDA najveće zlo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konta li iko da je sudija u ovom slučaju imao zakon u svojim rukama,od godine dana kolika je minimalna kazna za ovaj slučaj on je izrekao minimalu,zašto?
Za pare
2021 je glavni Tužioc bila miljenica HDZ a Gordana Tadić... Treba li šta dodati???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sudiju koji ga je osudio na minimalnu kaznu treba javno prozvati,imenom i prezimenon,da svi znaju ko je taj djelitelj pravde.
ko je bio sudija sudije imena
Osuđujem sve napade na djecu. Umjesto da ovaj proces pretvaramo u lov na vještice, trebamo pored oštrijih kazni tražiti i otvaranje dijaloga o sigurnosti na internetu. Toliko djece, pogotovo curica, dobija svakakve poruke od starijih muškaraca. To je početak svakavih oblika nasilja nad djecom. Bojim se samo da takve poruke svaki treci muškarac šalje.
Javna je tajna da u Sa već decenijama u muzici a naročito glumi ne možeš postići ništa ako ne daš nekome. Nekada su to bili Himzo Polovina i Rejhan Demidžić a sada je tu nova generacija. Provjerite Harija V., Admira Glamočaka itd.
Minimalna kazna treba biti 5 godina pa je onda neće moći otkupiti.
treba su di ju nazitgu
Psihicki smo tesko bolesno drustvo a necemo priznati, cak i ustrajavamo u tome, prikrivamo, kukuljimo, uljepsavamo, i mnoge stvari guramo kao pregresivne a nisu ..
*progresivne
Živimo u državi koja oslobađa kriminalce, ubice i silovatelje, umjesto da ih smjesti iza rešetaka!
Ovako biva kad Trojaneri vladaju
Dvije rijeci: Eric Larson
Sda bila na vlasti od 2019 i 2020 i 2021 i vecinu 2022
Nermin Tulić objasnio. GOSPODIN NERMIN TULIĆ
Ko ne potpiše peticiju znamo gdje pripada i koji su mu apetiti
2021 je glavni Tužioc bila miljenica HDZ a Gordana Tadić... Treba li šta dodati???
naknadna pamet