Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da se ovako mozete dogovoriti i za FBiH i npr Dom naroda i da se postave najjaci ljudi na sve pozicije niko nikad ne bih mogao da radi blokade i opstrukcije. Valjda ce vam jednom doci iz guzzice u glavu.
@h8er Nisi skontao poentu. Zajednicki treba da nastupaju kada je FBiH i Drzava u pitanju. Ne bih to mogli ostvariti jedni bez drugih nikako.
Ja bi ipak da stavljamo pametne i sposobne na dunkcije, a ne najjace. Ovi jaki su jaki zbog kriminala i korupcije a pametnih i sposobnih je sve manje i manje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbt gdje mi zivimo, jedni druge pljuju i optuzuju na najgore moguce nacine a u sumskoj skupa nastupaju 🤣🤣🤣
Mejdan je u Tuzli, a Borik u Banja Luci.
Ovaj Niksic do sada nije iznevjerio...Za nadat se da ce nastaviti s istom praksom.
Sve lopov do lopova
Ipak se nešto dešava , nabolje...A ,ovi drugi..? Puni su ih sjetski kazamati , gdje izdržavaju dugodecenijske robije za ljudskom umu nezamisliva zlodjela ...Sva omladina uteče na mrski Zapad gdje se crvene od stida kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća...Eto, to su te srpske države"..pune zločina i krvi...Ali , još malooo...
@goouser1662325151 ...puni su vas sjetski kazamati , gdje izdržavate dugodecenijske robije za ljudskom umu nezamisliva zlodjela ...Sva omladina vama uteče na mrski Zapad gdje se crvene od stida kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća...Eto, to su vam "te srpske države"..pune zločina i krvi...Ali , još malooo...
A, što ovo ne bi moglo na nivou cijele BiH ...? Pa , da vidimo onda koji su to drugi "nezaobilazni faktori" za firmiranje vlasti (na svim razinama..)..?..
E SVASTA !!! Toliko o SDPu .......Jeb_ga Konakovicu trebao si gurati NIP bez ikog , kao i Hadjikadic (koji je izgleda u pravu sto je sam).
borba za stolice
Чуј покрет за државу,коју? Састоји се из два ентитета,федерација бих и РЕПУБЛИКА СРПСКА.А да не спомињем Херцег босну која исто овај скуп презире (Херцег босно срце поносно)
ДВОРАНА ОБИЛИЋЕВО ТАКО СЕ ЗОВЕ САД И ЗА ВИЈЕК ВИЈЕКОВА !!!
Hahahaaàa kako reče ko je taj kobiloc
ДВОРАНА ОБИЛИЋЕВО ТАКО СЕ ЗОВЕ САД И ЗА ВИЈЕК ВИЈЕКОВА !!!
Kad ce Dodik u Sarajvu ovako napraviti
Vojine Srbine,volimo te svi Srbi Bosanci, ima nas puno,je.o sumljake oni su cvaj klasa za nas.
Usudili se trebali su u višegrad ili focu
Pokret za svoje dzepove, uhljebljivanje podobnih a ne sposobnih, uhljebljivanje porodica, familija…nas se sjetite kada treba glasati i licitarati sa nama koliko nas ima. Dosta vas je vise. Sram vas bilo. Plate po 5000+ i sad treba da se mi necega bojimo.