Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa njihovih 67 glasova to je završena priča . Koje ublehe, koji likovi 😁😁😁
SDA ljudska prava svaa ✊
Da je bilo se vodit po klix komentarima..reko bi coek propade sda.. a ona ove godine jos vise glasova odnese
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Imaju jednog poslanika u jednom kantonu, koji čak nije ni potreban za većinu i oni nešta podržavaju. Ma mrš!
Cim ti napises "nešta", sve mi je jasno
Malo reci odvratan lik i pojava..
jel ovo Fatmir Alispahic presadio kosu?
ko su oni
Da nije smijesna bila bi zalosna podrska od lika koji ima 1 mandat i to u koaliciji ga izborio. Na federacijo 0 manadta, od 10 kantona 1 mandat u sks. Haj brisi ne javljaj se jadna je ta osmorka kad moraju prosit 1 po 1 mandat da bi iskupili nesto. Semire ne ulati u ovo kolo zombija molim t. Ako udes ubices nam svaku nadu da ce napokon doc alternativa ali notmalna ne zasnovana na mrzni i prodaji.
Nigdje manje stranke, a da će više dobiti od levata. Ublehaši
"u onom političkom kapacitetu koji su nam Bosanci i Hercegovci dali na izborima", ok, drž' se kantona onda
E ovo su vam ovi novi likovi ,eto vam ih ...bljak...
više se raje skupi kad se 2 auta sudare nego što su ovi imali glasova
Marijanovic i Kukic dva dobra Havera
Kukic i Marijanovic dijele iste idroloske Poglede na Svijet Hahahaha I ti si Nisko pao Doktore
Stranka za BiH još nije podržala ovo a u njihovo ime pregovara Ogrešević kao skupina NES-SBIH?Jel ti Semir dao da pregovaraš u njegovo ime Ogreševiću
Vise nas bude na teniskom mecu nego sto oni imaju glasova i Vi njih prenosite kao bitnog faktora u formiranju vlasti ??? je'l placen ovaj clanak ili sta ??
Osvoji 2000 glasova i ono bi da donosi odluke. Ovi likovi su samo alat u tudim rukama za izvodenje najprljavijih radova.
Samo da nema mindjuse
Hahahahahahha Naš narod bi rekao: "Kad se opanak popapuči". Čovjek ima jednog zastupnika i on kao nešto zaslužuje da se pita i kao ima podršku naroda.