Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj MUP je primjer za sve ostale. Najgori je MUP KS gdje Katica vlada i radi u službi kartela
Sistem je smeće i kriminalan. SDA je sve uništila u BIH
Psiholoski pregled za policajce raditi kao periodicni za kamione, svaka 3 mjeseca. Trazis ljekarski prilikom vadjenja i produzenja dozvole za pistolj, a policajac koji nosi pistolj 24 sata nije pregledan. Tko je ovdje lud?
MUP u KS ima svoju ambulantu gdje se rade za druge ljekarska uvjerenja, a nisu u stanju da organizuju ljekarski pregled za svoje uposlenike. Kakav apsurd i bahatost. Eto, sad bi kao vijest trebalo biti da ljudi idu na sistemaski, dok se ministri vozikaju helikopterima, imaju placene pratnje i sve druge
I svi prosli ljekarski lafo? Hahaha dzaba pare dali
150 nije prošlo (od 850)
Treba znat nešto pa pričat
I kazu zasto protesti? Evo zasto, znaci bilo je i sredstava i mogucnosti ali je nadlezne bolila patka da rade svoj posao. I nije belaj samo u TK, cijela drzava ima problem s ovim.
I koliko ih je palo na ljekarskom pregledu??? To je ono kod samo radi reda.
Da su u TK prije mjesec dana izvršili ljekarski pregled, psihopata i ubica iz Tuzle sigurno bi prosao sve preglede tako da je i ovo predstava za narod
Ljekarski tipa izvadi ti krv i pita te tučeš li ženu i to je to
Svi mršavi, neuhranjeni.
Uvukli stomake za slikanje, ali opet ne mogu sakriti.. haha. Treba uvesti normu za trcanje, kao fudbalske sudije, ko ne istrci na vrijeme otkaz.
Ovo nema nigdje. Cuj 11 godina bez pregleda... I ko bi trebao sad odgovarati za to??.
Da nije ona budala policajac ubio konobaricu u Tuzli ne bih se nikad sistematski pregled objavio u policiji Zedo Kantona. Ako nije dobar psihički u glavi sjedi u policijskoj stanici javljaj se na telefon ili unosi kazne zapisnike u računar. Samo bez oružja da obavlja dužnosti.
Sve debil do debila, fizicka spremnost na nuli.
Mogu da se kladim da 98% od njih nema snage da pretrci 2 kilometra bez infarkta. Ovo je ponozenje policijske struke.
Pozdrav svim cestitim i normalnim policajcima !
Onaj ko je odgovoran za ovo treba da dobije otkaz. Kada je sljekarskim pregledima ovako možemo zamisliti štaje s drugim stvarima. Oni koji prate poštivanje zakona samoi ne poštuiju zakon. To je problem. Ovo stvara ogromno nepovjerenje prema policiji.