Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci sa zavrsenom kriminalistikom istovaraju kamione na Heci,rade po Njemackoj gradjevinu,otisli mnogi nisu mogli dobit posao radi,ekonomista,zidara,tesara,vulkanizera koji su zaposljavani da rade njihov posao.E sada imamo i imacemo sve gore situacije, jer nema struke da preventivno djeluje kako do ovog ne bi dolazilo.Kad bi policajac pored plocice sa imenom imao i koje mu je zanimanje to bi bilo kao ALAN FORD.
Jedan sam od tih,nema konkursa na koji se nisam prijavljivao.U mojoj opstini od nekih desetak hiljada ima nas 7 sa zavrsenim po starom sistemu,ne Bolonja i svi rade nesto sasvim drugo,ili su vani jer mora se zivjeti.A apsurd svega je sto u policijskoj stanici niko ne radi sa FKN,sadasnjim FKKSS,samo jedan radi kao inspektor sa visom skolom FKN,jer je poceo sa zavrsenom kademijom na Vracama,pa naknadno zavrsio visu.
Za policajca ne treba fakultet, to je posao koji se radi sa srednjom skolom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mozda vam u istrazi pomognu novi kompjuteri i oklopna vozila koja vam sluze samo da ih vozate po sarajevskim stadionima. al evo i od mene mala pomoc - sigurno su od ranije poznati policiji...
Kako je Nasa stranka pozivala ministra MUP TK da podnese ostavku. Onaj Miokovic prvi, gledaj kako sute ko zaliveni sad.
nigdje kamera nema registracije da pokazu, smijesno. ko nece nadje izgovor
mislim da ce u Sarajevu za par godina biti kao u Meksiku. U 18 h policijski sat i ujutru se kupe tijela poslije okrsaja
Imaju hitrinu ranjenog puža. Pojave se uvijek na veijeme, da prebroje mrtve. Uglavnom. Oni im ne mogu pobjeći. Mada... sve to nam je donio zapad i napredni kapitalizam..
Traga li za nenom koja prođe na zebri kroz crveno , nju odmah sankcionišu , a za ovima tragaju zajedno sa hajat patrolom ....
Zna Faćo ko su
Eto nema kamera nigdje.. Kroz neku ulicu su morali proci, pa kroz drugu, kamera milion.
ko da su dronom došli
Pucali corke.. Niko povrijeđen od 15 metaka
Pucaju okolo, ne smiju ni oni ubiti jer znaju mala je ovo zemlja, bice pronadjeni
Zna ko vise vjeruje policiji i pravosudju u ovoj državi, od naroda niko samo dileri,pijani profesori i doktori,pjevaci i glumci tj sad vip ličnosti,narod vise ne pogotovo poslije slučaja onog Kasumovi predatora
Sta ocekujete gdje imate društvo s laznim moralom ..najviše vjernika u europi po statistikama a najveća korupcija u europi! Ovo su rezultati !
nekbodu u vauvau organizaciju i posude kojeg cuku da nanjusi tragove posto im traganje nesto neide....
Opasne kriminalce ne hvataju brzo ni lako, boje se...
Pokušaj ubistva m.... V....j..... Koje ugrožavanje .
Jaka i sposobna policija, u svijetu je nema ovakve
Pa gdje su onda
Policija u gradu je davno izgubila vjeru u narod To su ljudi koji se bave politikom i brinu za sebe Mizerija....