Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ne razumijem naš narod koji nosi okupatorsku zastavu Turske, pa idi kod sultana u Istanbul ako ti je Turska draža od svoje domovine.
Turci nisu ni priznali genocid niti donijeli rezoluciju , a jos se Erdogan grli prisno sa Dodikom negatorom genocida i naziva prijateljem. Zasto je nas glupi narod toliko ospjednut okupatorima??
Dakle, krkani žive u BiH, a nose zastavu druge države, odnosno bivšeg okupatora. Ma ja bi ovo sve doveo do granice i nogom u dupe, pa nek idu pravac Turska, Iran ili čiju god zastavu da nose! Stoka brdsko-planinska!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Musliman sam, Bosnjak, i meni smeta zastava Turske. Mi nismo Turska, mi smo Bosna!
Pojedine Bošnje protiv turske zastave sta ćete reci onda protiv drugi nacija tosu vam braca Turci muslimani nisu Srbi ni Hrvati e kako ste za ostao narod gdje sam ja bio tu damu zastavu usta strpam 🤨 🇧🇦🇹🇷🇸🇦☝️
mozda je osoba Turski drzavljanin:)
Ako je rečeno SAMO DRŽAVNA ZASTAVA BIH onda bi trebali ostati dosljedni svoje odluke koja bi potvrdila odlučnost organizatora što bi dalo veći pijetet cijelom događaju. Sve ok a onda padnu i umanje važnost i veličinu odluke koja cijeli svijet gleda. Dostojanstvo pojedinaca ( uvlačaka) ravno 😱
I ja bih im uzeo Turske zastave. H*bala ih Turska.
Nisu stradali ni Turci niti Iranci!
Ako se nešto zove Marš mira, njegova svrha bi trebala da bude pijetet prema žrtvama i pomirenje, ali sve je suprotno, politički skup, vjerska intolerancija, mržnja, koja jako odgovara zapadnim sponzorima. Eno vam Ukrajina kao primjer.
Blentavog Bosnje, nikad tobe doci, Turska nije prijatelj Bosne i Hercegovine i uvijek su nas izdali. Turska nije donijela u parlamentu rezoluciju o genocidu u Srebrenici a blentavi Bosnjo tandara turskom zastavom.
Sta se bunite, Dodik vam s turcima se druzi,ko i Putko...
Boze kakvo smo mi idioti sve moramo skrnavit i pravit cirkus
⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜
Kajav je pritokol, osim ako msu ljudi turci, irancu, njemci , spanci pa nise svoje zastave .
Sta ce im turska zastava da bosnjo ista zna kako treba
Sta ce mu zastava Turske. Sta ce mu zastava HR sta ce mu zastava SRB. U BiH ne treba biti niti jedna druga osim zastave te drzave gdje zivis u njoj. E moje bolesne bošnje pa gori ste i od četalja i od ujaka.
Ruska bi prosla garant
kakve to ima veze.možda su tu bili Turci u grupi i žele da pokažu zastavom da su i oni tu.
Ako je memorijalni centar Bosne i Hercegovine ispravno je da samo zastave naše zemlje budu unutra a svi ostali domači i strani građani koji su doputovali ko zna odakle trebali su ostaviti zastave pred ulazom.Kad Dodik ne postavi BiH zastavu drvlje i kamenje kad se nose turske iranske ruske bilo koje moramo isto razmišljati i početi cijeniti svoje biti ponosni na to.