Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tek danas naučio kako se lanci stavljaju na točkove. To treba uvesti u ispitni proces pri polaganju vozačke dozvole.
Zimske sluzbe su duzne da odrzavaju ceste. Naravno da ce nastupiti kolaps ako ta sluzba ne radi svoj posao. Smijesno je pricati o zaledjenoj cesti na ovoj temperaturi. Da su na vrijeme posuli so cesta bi bila bez snijega i leda. Koje su sankcije???
super je stanje bravo za pda sda asda hdz snsd itd
@Hiperboreja Dobro si protumacio zakon.Gume sa sarom 4 mm minimum uz lance ili zimske gume ukoliko trenutna situacija ne nalaze drugacije radi bezbjednosti saobracaja (zabrana za teretna,lanci i sl.jer cak postoji i saob.znak koji izricito naredjuje koristenje lanca u zimskim uslovima) na pojedinim dionicama. Cini mi se da je manje problema bilo dok su se pezejci,tristaci,skode,123 i sl.vozili sa zadnjom vucom po putevima nego sad sa abs,asr i sl.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Srebrenica / Dragan Bursać: Hoćemo li pomoći Fahrudinu, pa da i sebi pomognemo?
Zimska služba ovih dana skromno u krugu familije...
Najveci krivac je sluzba za odzavanje ceste pa tek onda vozaci bez adekvatne zimske opreme. Ispada da je sluzba za odrzavanje ceste obicni parazit koji jede pare poreznih obveznika. Ugasi sluzbu i posalji kuci. Svakako nista od njih.
Nisu oni nikakva služba, to je privatna firma u vlasništvu druge privatne firme. Što veći prihodi uz što manje rashode, eventualno bez rashoda, i dobit je neminovna. Uz to angažovati sposobnog knjigovođu da sakrije dobit, i proći bez poreza, i dobiješ zlatnu koku. Very simply.
Zimske službe dočekale snijeg skromno i u krugu porodice.
Na pragu 2019. nasu putnu sluzbu je iznenadio snijeg u decembru...
Sve 4 nove zimske gume znaci maknut nemre
Ali cuj ovo:naj vise problema rade teretna vozila koja nemaju zimsku opremu..pa prije mjesec je morao montirati zimske gume i lance imati kao opremu..može kod nas sve ali baš sve...
Sve 4 nove zimske gume znaci maknut nemre
joj ovo malo snijega......dobre zimske gume i nema zime
Neka ga bas ga lijepo vidjeti.... i vrijeme mu je zar ne.. 😉 Nije dzaba mirri, ona... guma glavu cuva.. 😉😂😂😂
hahahaha uuuuups veselice.....
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Niko ne moze uci u 18,7 niti izaci iz njega
A može li ti mami ući...!?
@Antonius Ne mozes iz 18,7, kako?