Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ko da je radio u javnoj upravi, a da nije počinio makar 5 različitih krivičnih djela?
Nema, jer su i zaposljavani po podobnosti i da budu saucesnici...
@RajaSaKaldrme23 dje si Rajo, odrndala SDA botino, spavas li u patikama, ili ipak negdje iz daleka prosipas mudrost?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedva čekam Hadžibajrić i Hatić u Điru sa Memom!
Ostavi Hatica na miru?
Do portira ce svi u prdekanu
Odmotava se od načelnika do portira...Spremite se svi...Bajra je progovorio ko je šta radio iako je znao da je to KD.Svjestan da ce da odgovara povuće sve za sobom.
Transakcije od 217.000 KM, 5.270 eura I 161.000 KM? Opštinski funkcioneri, a bruka para u par transakcija. A koliko samo takvih ima, pa i mnogo krupnijih riba. Mi smo najbogatija zemlja na svijetu. Nema nas 2,5 miliona u Bosni, najmasovniji državni aparat imamo, svi kradu ogromne svote novca, a još nismo bankrotirali.
Kada će se razletiti po šumskom dijelu BiH?
Hapsi, ali silu primjenjuj na nacin da je primjerena, a ne da radite cirkus, uznemiravate djecu i ostale gradjane, jer tu su u blizini skole i slicno. Dosta nam je stresova i bez ovog vaseg cirkusa i predstave za narod. Pri tome, sve to kosta, a krajnji ucinak nikakav, jer presude su ili minimalne, ili nikakve, nista se ne oduzima od novca i imovine, a porezni obveznici placaju procese.
Ovo su čistke u Staljinovom stilu.
Koja je poenta dugih cijevi ? Ok, pretres, razumije, ali ne razumijem duge cijevi, predstava za javnost.
Nema potrebe za ovaj cirkus sa dugim cijevima, jer niste isli u akciju privodjenja ubice ili teroriste. nalogodavci akcije neka dobro razmisle, jer danas oni, sutra mozda ti. Ne radi drugom, sto ne zelis tebi da se desi. Naravno, privodjenja i hapsenja treba da bude, ali cirkus praviti, to je vec postalo degutantno. Pri tome sam na vasoj strani i podrzavam sve akcije u borni protiv kriminala i korupcije.
Najbolje da im jednu kancelariju ostave da imaju
Dugim cijevima na ove kokošare!!! Kakva je ovo predstava za građane (i seljake) glavnog grada? Pa nisu to kriminalci koji će se odupirati uhićenju, to su obične lopovske tetke koje se upiške kad vide policajca. Ne puca se topom na komarca!
Pa sve Lopovi i saucesnici majku mu,para slatka svakome,kurva najveca,a nema tih para koje se ne mogu potrositi . . Izgubis Cast i obraz,postenje sve ono sto su nas roditelji ucili,sto BIH trebalo biti najvaznije u zivotu . .
Kakve su nam općine i načelnici kad policija mora da upada sa dugim cijevima radi korupcije i kriminala
Ovi k'o da talačku krizu rješavaju...
Hajde da su nasli u jednog sto hapse pistolj ili noz , pa hajde 20 dugih cijevi , NJIHOVO JEDINO ORUZIJE JE HEFTARICA HAHAHAHAHAHAH
Hapsiiii milicijooo hapsii