Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek osuđivan za trgovinu 800 kg droge i nije bilo osnova za zabranu prilaženja, halooo?
Lijepi americki zakoni. 400 godina zatvora bez prava na pomilovanje. A kod nas uslovne kazne za drogu….fuj
Šta bi bilo kad bi bilo. Mogao je ali nije i dogodila se tragedija. Zakazali su svi i treba se boriti da se ovako nešto ne ponovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Banana država, djevojke pazite s kim hodate nećete ništa bit bolje ‘trebe’ od drugih zbog kockastih glava.
Djevojke zele takve, sto je najgore, Mirni i pametni su im dosadni a face ih teroriziraju i psihicki i na kraju fizicki Al eto izbjegavat takve zbog upravo ovog slucaja i masu slicnih
Naravno da je mogao. Sta ce ti dokaz u vidu slike ili slicno, kad imas izjavu MUPa da su vidljive ozljede na tijelu i glavi. MUP je drzavni organ, njegove izjave se mogu uzimati kao dokazi. Klasicni propust sudije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi htjeli ili ne ali ovo je KRAJ BiH…. Nazalost od samog pocetka… Bosnjo ce tek kad izgubi dio planete gdje on mogao odrediti pravila shvatiti koliko je to vrijedno… dobro je ovaj rekao „svako selo ima svoj narko kartel“. Jedan po jedan Bosnjo ce se izseliti ali ne zato sto ovdje nema hljeba ili pitke vode
ne mogu ljudi da se pomire s tim da ono sto te snadje nije te moglo zaobici i ono sto te je zaobislo nije te moglo snaci, sad se krivi policija i sudstvo, nigdje veze s vezom..
Jeste vi cudni ljudi, lik je ubica, pa i da je dobio zabranu, opet bi joj lik prisao, kao da bi eto rekao, ma joj imam zabranu, ipak je necu ubiti. Sta je sa vama?
Da je prava i pravde sudijinica ne bi dobila disciplinske, nego otkaz. Pitanje je hoće li dobiti i disciplinski postupak.
Mislim da vi iz medija ste prešli svaku moguću granicu sa pisanjem o ovom slučaju. Ime ubice nije vrijedno da se piše i spominje, sto se tiče žrtve nemate ni mrvu pošovanja ni prema njoj, a ni njenoj porodici. Jel se zapitate kako je toj porodici kada svaki dan osvane po 15 vrsta tekstova 😔😔
Nije čudo što mladi odlaze kad vide SDA uhljebe kako uništavaju ovu državu na svim nivoima.
Sudija,da bi bio sudija,mora imati muda da donese pravilnu odluku! Sutkinja nije imala muda!
Mene zanima, ukoliko je bilo jasno da zena ima povrede, zasto ga policija nije privela i preduzela sve druge radnje radi dokumentiranja i dostavljanja izvjestaja o ucinjenju kd tuzilastvu? Jel vi stvarno mislite da jedan papir moze sprijeciti nekoga onakvog, a znali su svi kakav je, da ce biti fin? Samo pritvor i brzo procesuiranje je rjesenje. Gledate li vi na ID emisije o zlocinima u americi? Kakav papir. Tu mjeru zabrane postovace samo onaj koji skonta i sam da se zajebo. Taj ce i prestati.
I da jeste zabranio Smrad je to naumio i sigurno uradio bi isto.....
Poklopi Uprava Policije pravnom materijom, tamo nekakvu Predsjednicu suda i postupajucu sutkinju u predmetu!!! Dakle, kao sto svuda navodim, kriva je sutkinja i/ili tuzioc u predmetu...Znate koristiti privilegije pozicije na kojoj radite, plate, sluzbena vozila, placena odsustva, moc i uticaj, a kad treba da opravdate te privilegije, svi se povlacite!!! Zato nam i jeste drustvo u ovakvom stanju bezakonja!!!
Koji humor od države. Policija mora edukovati sudije o legislativi po kojoj sude. Pa u pm gdje zivimo. Sto je najgore prosjecna osnovna plata sudije 6000 KM
Kako 'jučer je održala konferenciju za medije' kad sam ja taj video gledao prekjučer na tiktoku? A za uhođenje znam da je dozvoljeno u federaciji, osim sa bivšim partnerom. U RS već malo strožije, kažu ne smiješ nikog uhoditi. Pa šta ću? Hoću li žmiriti, da ne gledam ni ko se kreće iza mojih leđa?
Ne bi fukara dala ostavku, tamam da svi izginu. Grize li vas savjest bagro uhljebljena?
Sve se radi rutinski bez prevelike prevencije dok se ne desi nešto kao što se desilo i onda se ide mak na konac i naravno da će se naći milion propusta. Počevši od Mup-a Tužilaštva pa do Suda. Onda je igra mačke i miša tko je kriv, tko je kome šta dostavio, a najgore od svega što se to konstantno dešava i onda slušamo razno razne priče, a pomaka nema. Bojim se da i iz ovog slučaju ništa nećemo naučiti, dok se one koji žele promjene u društvu i sistemu ušutkava.
sistem nije ništa drugo nego sredstvo za prebacivanje i izbjegavanje odgovornosti. I svi postupili po naredbi.