Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
efendija u mupu tk još ministar nek ide sve u pm
Profesor islamske vjeronauke ministar policije! Sve govori kakva je kadrovska politika sda. I moj otac je bio borac sa preko 1200 dana u armiji bih i jel to znaci da moze da radi sta hoce u drzavi?? Zaslugama u ratu se ne moze kupiti vjecita sadasnjost osim ako casno i posteno radis svoj posao. Dozivjeli smo moralni sunovrat i kako je krenulo jos ce trajati ovaj strmoglavi pad.
čuvaj te se policije 30 godina nisu radili ljekarske preglede
E moj Umihanicu sta si sebi uradio... Izvrstan dr. Specijalista ORL, i ovakve izjave da dajes. Neka te bude stid i sramota... Gdje je moral, hipokrat????
Kako ce biti zadovoljavajuca kada ste nam kazali da su vasi uposlenici naoruzani i jako nestabilni. Ako je drugacije neka kaze struka. Tj. ljekarski pregledi. Doduse i to ste ukinuli jer vecina nemoze da prodje ljekarsku kontrolu.
Kaze ovaj umihanic ministar je borac i rvi i nema odgovornosti. Koliko ja razumijem netko ko je bio u ratu ili je rvi ima pravo da radi u ovoj drzavi sta hoce i nema nikakve odgovornosti. Zato u ovoj drzavi za 10 godina mozda i manje nece vise nitko zivjeti . E tek tad nazalost nece vrijediti ni borba ni protesti ni historija ni patriotizam ni stranke ni bilo sta drugo.
Memić na protestima u Tuzli, jel može jadnije, šta bi za ubijenu djecu po Sarajevu? Može li jadnije od Memića? A ovaj brat od ubijene Amre, višestruki zlostavljač, može li Konjaković niže, jel ima kakvo dno dna još ispod na koji način radi?
Ubistva se dešavaju i sa ostavkom i bez nje,problem je u ljudima.
Kakve veze ima ministar s tim? Ni u Kantonu Sarajevo ministar ne podnosi ostavku kad neko nekog ubije.
PA U KS JOS VISE SLUCAJEVA, a KLIX MUK. Gdje je katica itd ??????
Ova familija, haman pretplaceni na tv i kamere. U cetvrtak dzenaza u petak oni po dnevnicima drze slovo pravde. Narikace za slavu
ova dvojica odlucila politicki iskoristiti tragediju majke i sestre i progurati se u politiku. Zapamtite moje rijeci!
pa vidjeli od nekih drugih kako to treba
Policajac ubio, sigurnost zadovoljavajuća? 🤢