Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta demoNkratija na djelu.Dok klimas glavom kako gazde kazu,ima i demokratije.Cim se pobunis,idu hapsenja i lemanje.Ukratko receno,malo blaza verzija sjevernokorejskog rezima.
Na šta je ova europska demokratija spala! Svi se već sprdaju sa njihovim ljudskim pravima širom Svijeta uključujući i Sjeverna Korea! Neće ih saprati Atlanski Okean sa Sredozemljem i Sjevernom morima! Putuj Evropo doći ćemo još po neki Evro ne zbog tebe jer ti je samo još to ostalo od obraza!
Eh taj slobodni zapad.
Sve protiv cega je ova protestvovala se desilo.
Od toga momenta, njena karijera će da se kreće nizbrdo..
Greta Tuborg jest ovakva i onakva, ali brate mala ima jaja veca od pola bosanaca. Redovno hapsena po protestima, a nase gazije i junaci naprave lazni facebook profil da mogu pljuvat po vlasti
E moja Gretice odrasla si a još nisi skontala ko vlada svijetom. Ali mlada si naučićeš ubrzo.