Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricaju radnici da im je generalno ko gospodin sluzbenim vozilom na more isao heheh. Nasa posla. Kradu gdje stignu i zloupotrebe vrse a da ne pricam kakav je mobing nad radnicima
nek je dirketor rada kupio ajfon od 3.5 milje
NiP direktor ne smije biti uhapsen. Kifla
Direktor zloupotrebljava na svaki moguci nacin svoju poziciju
KJKP Rad i KJKP Park, a pogotovo PJKP Lokom ocigledno ne rade dobro. Ne odrzavaju gradsku cistocu. Ulice, parkovi i parkinzi su puni smeca. Od Bentbase i sebilja do dobrinjske okretaljke i parkinga... UZAS! Postratno vrijeme. Niko ne kupi ni papirice, nema kanti, kontejneri puni,... PROBUDITE SE!!!
dok uteknu preko grane i jave fdjensu onda ide nalog za haps