Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nikad nisam dobio masku niti ću je dobiti. Isto kao što uratu nikad nisam dobio vreću za spavanje iz humanitarne, a prodavale se na pijacama!
Samo kažem,ako nemožete stati u kraj migrantima,niste od koristi,uzalud vam trud,naselja su nam puna migranata
Obavezno slikajte migrante u šetnji, naročito ako u kadar možete staviti i policiju. To može biti dokaz na sudu dvostrukih Juskovih aršina. Mislim, ukoliko vam policajac napiše kaznu za nenošenje maske ili po drugom osnovu da možete prezentirati sudiji!
Debilno sve, hajmo se udružiti i podići tužbu protiv FBiH zbog ne pružanja potrebne zaštite stanovništvu, kju je po zakonu dužna pružiti u situaciji prirodne nesreće , gdje su te maske i rukavice što je trebao dobiti svaki građanin, valjda se prvo podijeli oprema , pa se onda kažnjava ko je ne koristi,u pm. ovdje uvijek sve naopako...glupo...
Vilsonovo,vrelo bosne,aleja,parkovi,šetnice,pijaca,ispred zgrada klupe,sve puno osoba 65 plus,isto tako i migranata koje niko ne kontroliše i slobodno hodaju
@ValterSarajevo ...I ja sam primjetio migrante i to priličan broj. E tu pada Jusko i njegove šuplje priče. Ako ne može kontrolisati migrante, ne treba se sramotiti i pisati kazne penzionerima!
Udri jace manijace.
Murija proizvoljno kaznjava.. 50% ljudi ne nosi maske a oni biraju, onako, ko se njima ne svidja.. Romska djeca hodaju u grupama po desetoro bez ikakvih maski.Niko ne obraca paznju, migranti setaju bez ikakve zastite, niko ne obraca paznju..