Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć je ova stoka samo u Bihaću 5 požara prouzrokovala, a sexy Selmo i ona stoka Hofman palamude na federalnoj, je3em li im mrtve svima redom !!
Milanović o migrantima: Fikcija da imaš pravo u svakom trenutku doći gdje te volja
@SilenceDoogood A PUSTA IH TVOJ COVICH KOJI DRŽI GRANICNU POLICIJU, BDALO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skupit 100 autobusa deportacije sve do jednog van BH. Postavit bodikljave zice duz granicnih prelaza na mjestima gdje se zna da se ilegalno prebacuju. Zaistavit ovu stetoticinu koja sve vise nase drustvo nagriza... Dokad samo.
Miral i Bira se zatvaraju a na Lipi Šuhretov sin dobija platu 6000 KM
I'AM SEXY AND I KNOW IT...
Pocelo je
Bogami ce bosnjaci zahvaljujuci SDA ponovo da dozive progon i paljenje imovine i jos je SDA napravila atmosferu da grad sa gradom dodje u konflikt zbog ilegalnih kriminalaca, terorista i nasilnika
Ma ovo je samo figurativno, da 3 praseta iskamče još malo para dok su u Briselu ;)
Drzte se bosnjaci/ bosnjani/ muslimani/ Muslimani/ dobre bosnje...... A jbte umorih se od vasih imena, de usporite...
Daj ba rastjerujte sve to, hapsite, trpajte u azilske centre i vracajte, vratite par u Srbiju, ostali ce bjezati preko Madjarske.
Ako se zalis na veliko prisustvo migranata bez krova nad glavom, onda nije rijesenje zatvaranje kampova nego otvaranje dodatnih kampova. Ionako IOM financira sve u tim kampovima.
Koliko se samo naših roma prošvercalo u Europu, pod krinkom migranata, hehe.
To sve blosnje....