Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mogao u Nip tamo je gram=0.8
Oni su kartel, ovaj je obicni travar
Upravo zbog toga sto stranke primaju svakakav sljam, prvi out u dvojih 40 godina razmisljam da ne glasam... Tj. prekrizit listic, ali nemam za koga glasati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pošten mlad i bivši diler, odličan izbor
NiP je osnovao kartel, ovaj je obicni travar
nije on dorastao organizaciji poput NiPa, on je valjo grame a ovi tone
Kamiondjija
Evo vam istina. Tuzlanska Nasa Stranka bila 150.000 u dugovima, caca mu otplatio njihove dugove zauzvrat da mu sin bude sef stranke u Brckom
Pa jel ovo moguce
Bio u NiP-u i SBiH-u pa sad u NS-u, ma fuj! Ne znam kako su ga uopšte i primili u stranku...
I opet laže, trava još nije legalna u Brčko Distriktu!
Samo neka pravo vagaju, pa šta bilo
Osnovni motiv bavljenja politikom prosječnog BiH političara je mogućnost atrikulisanja sopstvenih uskih, bijednih interesa, tipa zapošljavanja članova porodice u javne institucije, završavanje tendera jaranima i familiji itd. Za razliku od ove balkanske žabokrečine u državama razvijenog demokratskog parlamentarizma, politika se shvaća kao naučna disciplina što ona u biti i jeste i njom se bave moralni i obrazovani ljudi.
I koja je razlika između zelenih i ovih?!?
Stranke su organizacije za otimanje državnog i narodnog novca, ništa drugo nije razlog postojanja
Kartel Dino i Abdulah-Dule, prevažžni i prehrabri dileri
Gram po gram, nas trani , nemo ralni, prodat ili predat sve funkcije Bosnja čke e to je to našli se
mozete nas blatiti koliko hocete Trojka ide naprijed idemooo idemooo
politicki protivnici ce izjavu "gram je bio gram" koristiti 100 god..."Mrkvica" ce mjenjati sve stranke jer prosto oni njemu ne daju zamah.On vidi greške sistema,i pokuša ukazati na njih i onda rampa i ispisnica.On je siguran finansijski i ne mora glavom pečatirati da bi imao neku korist.bolje neka osnuje svoj pokret i neka zove mlade ljude.
gospodin Iljazović