Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zimbabve je za nas civilizacija i sistem
stvarno smo stvoreni samo da budemo neciji kmetovi...sami ne znamo upravljati nicim sve smo raz.....i
Odakle nekome uopste ideja da proda autobusku stanicu? Licna korist? To je javna imovina. Hoce li biti hapsenja?
Kuce se prodaju u milionskim iznosoma, a da jedna od najprometnijih stanica u drzavi ode za ovaj sitnis. Vrijedi barem 10x vise samo lojacoja i zemlja
Cuj uspjesno, prodana u bescijenje
Iz svega navedenog može se zaključiti da je Almy odnosno Prevoz putnika trebao kupiti stanicu Koje mućke su tu, to samo oni znaju, a imaju iskustva iz starih dana. Radnike koji ne mogu u penziju ostaviti na ledini.
Joj braćo mila zapisnika pisan rukom u svesci na kockicama? Pa majku mu milu jel se moglo otkucaji na pisaćoj mašini ako se nema kompjuter i printer. Ovo ko da je 19 vijek. Trebalo je još samo otisak prsta da se stavio. Koja lakrdija.
Spic Beton Spic Petrol oni bi meni zajedno sa upravnikom i oni koji su doveli stanicu do ovog bili na koridoru 5c ili jami Raspotocje vadili rudu i tucali kamen naredni 30 godina teske radne robije. Pa da vidim da li bi se usudi neoo opet da ponovi isto.
Na kraju će to završiti u rukama braće Begić, ALMY . Jedino Chuk Norris može pomrsiti račune Begićima
Slažem se. Radnici na minimalcu, razlika u koverte i onda od radničkih doprinosa kupe Metalno, Banku(remek djelo građevine, ko ne vjeruje neka uđe na centralno stepenište), Komrad, i još mnogo toga...Nea veze, neće ništa ponijeti sa sobom. Allah je bar tu pošten, svi će gologuzi na ahiret.
Dosta je bilo i Fudinog, dva mandata i ništa. Vrijeme je za promjenu na izborima!
Jel opet sda da nam vlada 25 godina? E ne moze, nek je i fudo, nije cemu, samo nek nije sdoo!
E cuj imena Spic Beton
Joj zasluzili smo sve sta nam rade. Sami smo sebi ovo stvorili.
Dacu ja 4 miliona, zemlja vrijedi 10 miliona
Btw. ovo je proamericki Kasumovic odradio ubrzanu licitaciju, bez mnogo info, taj objekat se nalazi na najboljoj lokaciji u gradi, sve ispod 10 miliona je cirkus u reziji tog pumpadzije
Hajd ba sta vam je za stanicom kad se odmorista na moru prodaju u bescjenje. Objasnite mi ko htjede prodati, a ponistice se ugovor ako iko ima imalo mozga, zeničko odmaraliste za 5.24 m Eura kod Omiša sa sastavom SDA i Zenicke inicijative od 22 vijecnika od ukupno 31? Jednoglasno glasali majko draga. Duce 10000 kvadrata krustalno cista voda 5 m eura- to treba biti jako nedalekovidan da ucinis od svojih građana.
Ne baš. Bio kao dijete na ljetovanju. Kartonske građevine, jedini put do plaže kroz uski podvožnjak ispod magistrale. Plaža fora pješčana, da jeste, ali kilometar hodanja do dubine da zaplivaš. Sve pješčani nanosi, čak i opasno jer ima rupa u tim nanosima. Sve u svemu, riješili se govana. Ko želi, nek ode i provjeri
Kad se vec brines tako, znas li mozda sta se desilo sa odmaralistem u Brelama, a koje je bilo u vlasnistvu Zenicatransa??? Kaze finansijska policija da je 2000. Zenicatrans to dao vez baknade bekij privatnoj firmi u Busovaci, a ovi je dalje prodali za par miliona trecim licima. Ili to nije bitno, posto je uradjeno u doba SDA, pa hajde nasi su, nek su, nema veze
Špic beton kupuje wautobusku stamicu, ima smisla, svakog smisla...
Odakle nekome uopste ideja da proda autobusku stanicu? To je javna imovina. Hoce li biti hapsenja?
Tragedija u svemu je sto se obican narod nista ne pita, sto se krcmi, ponasa, radi kao da im je to babovina.