Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asime, ti i takvi ste nas doveli u ovu situaciju sveukupno, ja ti neću halaliti
Ni njemu ni nikome ko je u sličnim talovima i poslovima! Lažne patriote, ojadili nas ko niko!!
Bitno je sto jedan maloprije napisa ,da je Marfy skino lovostaj sa trojkaša ,do sad su bili zasticeniji od bijelog međeda .Danasnja akcija policije u uredu naroda i pravde i hapšenje 8 nipovaca iz firme RAD ,daje nadu za pravdu Očekujemo press kifle na kojem će ih braniti kao kartelaše iz Dubaia a napadati Europol ,DEA ,FBI i tužilaštvo BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svi smo vidjeli i čuli razgovor u autu, svi smo svjedoci kriminala i trgovine uticajem, svi osim pravosuđa koje nemilice troši novac poreskih obveznika prijeko potreban zdravstvu, školstvu, putnim komunikacijama, kulturi... Pravosuđe je rak rana ovoga društva i najveći krivac za ovakvo stanje u državi!
gori zlocinac od onih sto ih je Hag presudio i on i njegova stranka
Nakon što sam vidio onu smijuriju od procesa kd su osudili Novalića, ne vjerujem više nikome u sudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brža je kornjača na 100 metara od pravosuđa BiH . Sirotinju koja radi na nadnicu i ukrade 2 metra drva da se djeca ne smrznu preko zime , ekspresno odrežu pola godine zatvora . Ovim lupežima koji čitav život žive na račun građana , proces traje i po deset godina . Prije će Delimustafiću biti udareni nišani ,nego što sud donese presudu za očigledan kriminal .
U svim strankama je nepotizam i korupcija.
Spomen imena Asim mi se zgadilo
Ide uskoro sa prijateljem Novalicem na dorucak
propast ziva
Bjelosvjetski hoštapler , znam ga dok je kod Alije budnje radio u hotelu Terme Ilidza , kapacitet je bio za prevaranta tad se vidjelo , ostalo je Historija .
Šta će reći bake nakon svega
Falim te Bože. Dokaazi crno na bijelom a oni oslobođeni, koji smo jad od države
hahah je li ovo pokušavate prikriti hapšenja kadrova nipa i nasista.hahah kakav providan potez
da sve iz sda pohapsite opet će narod za njima i dosadni ste više
de vidi s asimom..
"Selam, poslo me Asim" - po tome cu ga narod pamtiti...
Hahahha poceo NiP padati pa vade stare afere. Pa jednom je prosla ta suplja. ..ebo Asima nego sta je sa budzetom
moze li neko navesti jednu stranku u kojoj je pošten izbor,da se ne radi na ovakav ili stičan način,da se svi učlanimo u nju
gledaj oronule face