Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god bude ishod zrijeba , ..ba-ja je donji..Jer , zbog svega sto radi posljednjih dana Zapad ce ga smijeniti , ovako ili onako..! Sankcije , banke , kartice , lok.izbori i konačno opci izbori 2026..Osovini M-D blizi se kraj.
Borba za fotelju u Domu naroda države koju negiraju.
Ma najbolje da aIIahaju po vazdan ko vi u kotlini
Evo nek izvuche i moje kuglice
lopovi i krimosi znaju sve cake kako varati
Po kenj am se na državu gdje se delegati izvlace pomoću kuglica
Možda baja izvuče kuglicu iz nosa.
Sta ga molite.Covjek nije nikako za politike.Poslije Nizza dokaza .cudo je da je na slobodi.
On zavlaci ruku samo kad nesto treba klepit.
Trojka siguran sam nece izbaciti Dodika iz vlasti, bas iz razloga kojeg je doticni naveo, i da, mogu beskonacno blokirati sjednice i ne dolaziti na njih i samim tim nece se steci uslovi da se smijene ministri iz SNSDa a drzava ce biti u blokadi do sledecih izbora. Dakle uopste nije bitno da li ce PDP dobiti delegata ili nece, stvari se nece promijeniti.
jedino ako to ovaj narod dozvoli a dozvoljava svakave gluposti dugooooo
Nije ta ponuda baš pametna,Dodik ima vještu ruku u mladosti je bio mađioničar to malo ko zna.
Izvlacit ce Dodo ako bude frizider u blizini, da ohladi jednu kuglicu.
Umjesto kuglica ipak je djelotvornija oluja
Ma nastimace oni za SNSD, kao da bi Dodik dozvolio da izgubi kontrolni paket
Joj kod Srba svako moze. Pa Dodik da slijedi istinu i postenje nikada ne bi bio na vlasti. Da je Sanu istinito tumacila K.boj izvela bi zakljucak o porazu, a ne " pobedi". Koga briga od politicara za istinu- smutnja i potvora je glavno oruzje