Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se moja djeca jave svaki dan, znači svaki dan. Ovdje porodični odnosi nisu najbolji. Nadam se da je traženi dobro i zdravo gdje god da je.
pusti djecu da zive, jesi se ti javljao svojima svaki dan?
previše smo postali anksiozni zahvaljujući 'pametnim telefonima' ovo naprosto nije prirodno da se svaki dan čujemo i da znamo gdje je ko i šta radi. Nadam se da je mladić OK.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadam se da su prije kontaktirali policiju pa onda se obratili preko drustvenih mreza. Ljudima su dr. mreze pomutile razum.
a sta ste do sada cekali
Mene hanuma svaki pola sata cima !
A ja se ne javljam !
Ja se nisam javljao u svoje vrijeme po tri mjeseca, nije bilo mobilnih, negoi kada odeš u poštu na tel..a ko će poštu naći noću..
Ako je u pitanju momak sa lijeve strane, ne sumnjam da je na ratištu negdje.
No news is a good news
Možda je I on nasao crnogorku
Evo nesto na FB-u gledam profil Ocaod trazenog Alana, pa vidim da ima slika vozila Ljubljanskih tablica a i boravak mu je Ljubljana.. Nadam se samo da nije on sta umjesan u ne javljanje...
OooOOOooOOO Djido Mova, ne prepoznbah te, ZNAS OTVORITI FB PROFIL!?!?!?! MUP ovog covjeka za inspektora namah!
Wow! Mozemo li kako doticnog angazovati kao inspektora? Internet vec decenijama ne pamti izraznije detektivske i tehnoloske sposobnosti. Ako moze tutorial neki kako da mi ostali smrtnici koristimo search funkciju na facebook-u, itd? Hvala
Koper*